Vakon voltam eleinte
Interjú
PEOPLE TEAM tábor

Amikor el tud szabadulni, Bogi Dániából érkezik a PEOPLE TEAM-be – szeret a PT-ben táboroztatni, ami szerinte egy másik dimenzió. A PT-táborról (is) beszélgettünk.

Mesélj el egy számodra különleges tábori történetet!

A legelső évben úgy kerültünk össze négyen csapatkapitányok, hogy egyikünk sem volt még a táborban. Teljesen vakon voltunk rengeteg dologban, csak pislogtunk, amikor azt mondták, hogy találjunk ki csapatkiáltást, játsszunk csapatépítő játékokat stb. Ehhez képest másodikok lettünk. Szerintem mi még a gyerekeknél is boldogabbak voltunk.

Mit tennél, ha kitörne a zombiapokalipszis, miközben zajlik a tábor?

Esti programmá szervezném, például sorverseny lenne belőle, vagy zombitémájú esti buli. Esetleg hatalmas bújócskát hirdetnék, talán ez lenne a legbiztonságosabb.

Milyen állat szeretnél lenni, és miért?

Vakond, hogy a kertünkben túró havert meg tudjam kérni, hogy máshol ásson járatokat.

Milyen értéket jelölnél be magadnak egy 1-től 10-ig terjedő skálán erre a kérdésre: mennyire vagy furcsa a táborban?

Mivel az egész tábor egy másik dimenzió, így a táboron kívüli életemhez képest a furcsaságom biztos tízes. De lehet, hogy a többi táboroztatóhoz képest is tízes, csak azért nem veszem észre, mert más furcsákkal vagyok együtt.

AJÁNLOTT

Látni, kiből lesz jó mókus

Interjú
A táboroztatókat meginterjúvoló sorozatunkat ezúttal Andrással folytatjuk. Lássuk, ő miből következtet arra, hogy melyik táborozóból lesz jó mókus…

Csak itt vannak kismókusok

Interjú
Miért jelentkezik valaki iskola mellett táboroztatónak? Lilla vallott arról, milyen tábori tapasztalatokat szerzett eddig, és miket hallott a…

Friss