Hogy kerül a tablófotó egy fagyasztott banánhéjba?
Interjú
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Ezúttal Marci mesélt nekünk arról, miért gondolja, hogy a PEOPLE TEAM nyári tábora olyan, mint egy párhuzamos univerzum.

Stresszeltél valaha? Hogyan kezelted?

Nem vagyok egy stresszelős típus, így ilyenre nem volt példa. Azonban azt gondolom, hogy ha valaki stresszel, akkor érdemes egy kicsit lepihennie, hagyni, hogy megnyugodjon az agy, és tisztábban lásson az illető.

A legfurább kajálásod vagy kajád a táborban?

A legfurcsább étel, amit kipróbáltam a táborban, az a jégkrém volt. Bár sokan imádják és fogyasztják nagy örömmel, én személy szerint nem vagyok a jégkrém rajongója. Azonban a tábor utolsó napján a megmaradt jégkrémek ingyen voltak, gondoltam, megkóstolom, talán megváltozik a véleményem. Bár a Pöttyös Túró Rudi jégkrém kifejezetten finom volt, mégsem vált egy mindennapi finomsággá az életemben.

Mit irigyelsz a táborozóktól?

Nem egy nagy dolog, de nekem a 2022-es táborozók piros nyakbaakasztója nagyon tetszett. Feltűnő volt, messziről is lehetett látni, így nehéz volt őket elhagyni/elveszíteni.

Ezt a szót vagy kifejezést csak a PT-ben hallhattad…

Nyunyóka. Valószínűleg kisgyerekes családokban ez egy gyakori kifejezés, de így hívják a PEOPLE TEAM kabaláját is. Én csak a PT-ben találkozom ezzel a kifejezéssel.

Mi a legnagyobb tábori felfedezésed?

Szinte minden szoba, amiben táborozók laktak, olyan volt, mint egy párhuzamos univerzum. Bármelyik szobába mentél be, valami vicces butaságot mindig találtál, amit a gyerekek hagytak ott. A fürdőszobában felállított medencétől kezdve a hordozható légkondin át a lefagyasztott banánhéjba tekert tablófotóig minden volt.


AJÁNLOTT

Mordor helyett PT

Interjú
Egy nagyobb táborban elkél az orvosi segítség. Kati a PEOPLE TEAM kecskeméti nyári táborába jelentkezett dokinak. Mutatkozz be,…

A PT nem a stresszről szól

Interjú
Ősrégi táboroztatónak tartja magát Zsófi, akivel mindenki találkozhat nyaranta a PEOPLE TEAM kecskeméti táborában. A PT táborvezetőjének négy…

A Painttől az építészetig

Interjú
Mai interjúnkban Csaba, a PT 3D konstruktőrök táborának visszatérő oktatója mesél arról, hogyan indult nála a számítógépes modellezés…

Friss