Mr. és Mrs. PEOPLE TEAM
Táborvilág
PEOPLE TEAM tábor

Minden héten sor kerül a Mr. & Mrs. választásra, ami a karneváli témához igazodva tegnap a „Karnevál királya és királynője választás” volt. Minden csapat egy lányt és egy fiút indíthatott e nemesi cím megszerzésére. Ezen a héten úgy esett, hogy két újságíró érdemelte ki a megtiszteltetést, mégpedig mi.

Hétfő este először mérette meg magát a 8 csapat a hangárban. Az Animal Cannibals, név szerint QKA és Ricsipí biztosította a jó hangulatot és a műsorvezetést. A verseny a királynőjelöltek fordulójával kezdődött. A lányok első feladata az volt, hogy csapatuk egy sármos férfi tagjának izmos és meztelen felsőtestét kellett feldíszíteniük. A második fordulóban tollat kellett ragadniuk a lelkes jelentkezőknek, és le kellett rajzolniuk a két műsorvezetőt, a harmadikban pedig a saját csapatuk legkisebb fiútagját felkapva táncoltak egy darab papírlapon 5 percen keresztül.

Ezután a csapatok egésze is kapott egy feladatot: tudásukat mérték össze egy kvíz keretében. Megtudtuk, hány éves Ater, hány gírosz fogyott aznap, és azt is, hogy mi Macsek polgári neve. A mókusok szerencsére segítséget nyújtottak a táborlakóknak. Miután mindenki megmozgatta az agytekervényeit, a királyjelölteké volt a sor, hogy megmutassák, mire is képesek a cím megszerzéséért. Első feladatuk az volt, hogy az AIESEC-es lányok közreműködésével csodás karneváli frizurát kellett készíteniük. A soron következő versenyszámban a tábor legszebb nőjének, vagyis Stückinek kellett udvarolni, mégpedig rímekbe szedett mondatokkal, rapben. A fiúknak nehéz dolguk volt, mert Stücki lélegzetelállítóan nézett ki. A harmadik és egyben utolsó feladat az volt, hogy a versenyzőknek három különböző stílusú számban kellett megmutatniuk, milyen jól nyomják a táncparketten. A végeredmény minket nem lepett meg, hiszen tudjuk, hogy a fekete a legjobb csapat.

Elgondolkodtatott minket, hogy most, hogy mi lettünk Mr. és Mrs. PEOPLE TEAM, milyen jogkört kaptunk a nemesi cím mellé (valószínűleg semmilyet). Mi mégis eljátszadoztunk a gondolattal: milyen jó is lenne, ha a trambulinok mögött egy Nutellával teli medencében fürdőzhetnének királyságunk polgárai. Vagy esetleg minden szobába ingyenwifit telepíttetnénk, és minden este szórakoztatnánk a tisztelt publikumot különböző programokkal. Egyik este bevezetnénk a PT-mozit, illetve minden vacsora közben stand-up előadás lenne. Napközben pedig lehetne menni az ingyenes kecskesimogatóba.

Eltörölnénk a takarodót, minden héten lenne legalább egy szolgáltatóház, és az ördögűzést éjjel-nappali szolgáltatássá változtatnánk. Kakaó folyna a csapból, és telepítenénk egy kólaszökőkutat (persze a hangáron kívül, hogy ne csak ott lehessen inni). Bekapcsoltatnánk a lifteket, és ha már működőképes módba kerülnek, akkor felvinne az épület tetejére, ahonnan indulnának a vízicsúszdák. Az 510-es szobát a zöld házban királyságunk központjává alakítanánk át, majd miután felköltöztettük a táborvezetést, innen irányítanánk a birodalmat az újságírókkal, akiket addigra már lovaggá ütnénk. Egyszóval minden sokkal királyabb lenne, ha tényleges hatalmat kapnánk.

Özturna Ece, Kádár Bence

KecskeNEWSás-archívum – 2014

AJÁNLOTT

Táboros tiniszerelem

Táborvilág
Van olyan olvasó, akire táborozás közepette talált rá az első szerelem? Ezen írás szerzőjére igen. 1986, sóstói úttörőtábor.…

Friss