Egy pohár tej, tiszta fej: gyerekek a kuktatáborban
Táborvilág
Kreatív tábor, PT

Tudtad, hogy a világ 1957 óta ünnepli a tejnapot? A nemzetközi tejnap célja a tej és a tejtermékek, valamint az egészséges életmód népszerűsítése. „Testem csupa erő, izom, mert minden nap tejet iszom!” – ha te nem is ismered ezt a szlogent, a szüleid biztosan találkoztak vele az iskolai menzán. (Miből maradtál ki, ugye?)

Tejet mindenkinek

Ha laktózérzékeny vagy vegán vagy, lehet, hogy nem hoz lázba az ünnepnap, sőt inkább nehézségekkel találkozol a mindennapokban, netalán válogatósnak tartanak a barátaid. Ne foglalkozz velük, mert te is ugyanúgy fogyaszthatsz finomságokat, csak más alapanyagokból, alternatív módon elkészítve. Érdekel, hogy hogyan? Akkor gyere el a PEOPLE TEAM kukta- vagy vegán táborába, ahol már iskolásként elsajátíthatod, hogyan készül, mondjuk, a lecsó.

A jövő szakácsai

A PT kecskeméti fesztiváltáborai 2021-ben is három turnussal várják a 7–17 éveseket: július 25–31., augusztus 1–7. és augusztus 8–14. között, tehát egy-egy teljes héten át azzal foglalkozhatsz, ami a legjobban érdekel. Ha ez a főzés, akkor a legjobb helyen keresgélsz. Vegán vagy? Ne aggódj, mert növényi tejet fogsz felhasználni a KUKTÁK + CUKRÁSZOK szekciójában, amely a kukta-, a vegán és a cukrásztábort foglalja magában. A pompás falatok elkészítésében, a gyakorlottság megszerzésében tehát az sem jelenthet itt akadályt, ha valamilyen oknál fogva nem fogyasztasz állati eredetű termékeket.

Főzni bárki tud – te is

Egy jó táborban semmit sem kell kötelező jelleggel csinálni – hiszen ki akarja úgy eltölteni a nyári szünetet, hogy olyasmit tesz, amihez nem fűlik a foga? A PEOPLE TEAM új generációs táborai, amelyek tíz témacsomagba szerveződtek, és harminc témával várják az iskolai szünidőt élményekkel megtölteni vágyókat, pont ilyenek. De ha egyszer felveszed a PT-s fakanalat, tuti nem akarod letenni – a hét végére megtanulod az alapfogásokat, néhány különlegességet, és még oklevelet is kapsz. Utána te vendégelheted meg a barátaidat, akiknek le fog esni az álluk, és nem frocliznak majd többet az érzékenységed/ döntésed miatt. Kattints ide, és nézd meg, mire számíthatsz! Az osztálytársaid is jöhetnek – bőven van miből választani.

AJÁNLOTT

Táboros tiniszerelem

Táborvilág
Van olyan olvasó, akire táborozás közepette talált rá az első szerelem? Ezen írás szerzőjére igen. 1986, sóstói úttörőtábor.…

Friss