Mi az a tűzshow?
Mi az?
PEOPLE TEAM tábor

Ha vége van a nagy esti programnak, sok gyerek meglepődik, hogy nem kell még felmenniük a szobájukba. A régi, tapasztalt táborozók már tudják, mi következik. Az újak csak izgatottan kérdezősködnek, mi fog történni a kosárpályán.

Mindenki a rácsok mögé!

Ha már kellőképpen besötétedett, az összes táborozó helyet foglal a kosárpálya magas rácsai mögött. Szigorú mókusőrök vigyázzák, hogy senki se juthasson be az elzárt területre. Ott ugyanis nagyon forró és tüzes dolgok vannak készülőben.

Lángoló karikák

A kosárpálya ketrecében már készülődnek a tűzharcosok. Fáklyák világítanak, a kardok és a láncos buzogányok csepegnek a rájuk locsolt olajtól. Aztán a hangszórókból dübörögni kezd a zene, és kezdetét veszi a tüzes bemutató. Az előadás résztvevői égő buzogányokkal és karikákkal zsonglőrködnek. A lángoló eszközök felrepülnek és izzó fénycsóvát húznak maguk után. A zsonglőrök félelmetes ügyességgel kapják el a magasból visszazuhanó láncos buzogányokat és rudakat.

Tüzes dzsedik harca

Az ügyességi bemutató után kezdődik a lángoló kardok csatája. A show résztvevői bajvívásban mérik össze erejüket és ügyességüket. Ha kialudna egy-egy fegyveren a tűz, azonnal olajba mártják és újra meggyújtják. A látványos koreográfia mindig valamilyen történetet mesél el, amelynek a végén a jó diadalmaskodik a gonosz felett.

Mindent a szemnek!

Ez az egyetlen program a PEOPLE TEAM-ben, amelyet a gyerekek nem próbálhatnak ki. Maguk a tűzzsonglőrök mesélik, hogy dacára minden óvatosságnak, bizony előfordul, hogy megperzselődik a bőrük. A lobbanások és a hatalmas lángok minden gyereket és felnőttet elkápráztatnak. Sokszor még a tábor melleti házak ablakai is kitárulnak, és a környéken lakók is élvezik a látványt.

AJÁNLOTT

Mi az a PT-szalagavató?

Mi az?
A PEOPLE TEAM-táborokba 18 éves korig mehetnek a gyerekek, de sokan már 17 éves koruk után „kismókusok”, azaz…

Mi az egyszám-játék?

Mi az?
A tábori délutánokat rengeteg szabadon választható program tölti ki. Ezek között vannak látványos bemutatók, meghívott előadók, sport és…

Mi az a PT-idegenvezetés?

Mi az?
A PEOPLE TEAM táboraiban turnusonként 500 gyerek nyaral. A táborozók jó része tapasztalt, visszatérő PT-s. Sokan vannak az…

Mi az a fáraó átka?

Mi az?
A PEOPLE TEAM nyári táboraiban az egyik legnagyszabásúbb és legizgalmasabb játék a fáraó átka. Az ókori Egyiptomba repülünk,…

Friss