Mi az a PT-idegenvezetés?
Mi az?
PEOPLE TEAM tábor

A PEOPLE TEAM táboraiban turnusonként 500 gyerek nyaral. A táborozók jó része tapasztalt, visszatérő PT-s. Sokan vannak az újak is, akik először vesznek részt a kecskeméti gyerekfesztiválon. Nekik szól az első napon megszervezett hangos és vidám ismertető.

Minden kezdet nehéz

Megérkezni egy idegen helyre – ahol esetleg senkit nem ismerünk – gyakran még a felnőtteket is próbára teszi. A PEOPLE TEAM-táborok szervezői nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a gyerekek már az első perctől kezdve otthonosan érezzék magukat, és minél könnyebben beilleszkedjenek a tábor életébe.

Hol is vagyok?

A táborba már reggeltől lehet érkezni. A hivatalos tábornyitó délután 3-kor zajlik. Addig több alkalommal indul a „PT-idegenvezetés”. Az új táborozóknak csak a megafont és a zenét kell követniük, és perceken belül megtudhatják, hol lesznek az étkezések, hol a játékszoba, vagy hol lesznek az angolórák.

Sztorik minden mennyiségben

A séta nem csak unalmas információdömpinget jelent. A tábor minden zugához viccesebbnél viccesebb sztorik fűződnek. Az érdeklődők megtudhatják, miért érdemes betartani a trambulinozás szabályait, már amennyiben nem szeretnének a fogorvosnál kikötni. Az sem mindegy, hogy időben megtalálják-e a hangárban elrejtett kincset, hiszen ezen is múlhat a tábori kupa elnyerése. Fontos tudni, hogy mire való a büfékártya, és hogy a rajta lévő pontokkal bizony gazdálkodni kell.

Kérdezz bátran!

A tábortúra során természetesen lehet kérdezni is. Nincs buta vagy felesleges kérdés. A legjelentéktelenebb információ is fontos lehet, hiszen soha nem lehet tudni, melyik esti programnál lesz fontos a jelmeztár helyszíne, vagy hogy melyik teremben van a természettudós-tábor főhadiszállása.


AJÁNLOTT

Mi az a PT-idegenvezetés?

Mi az?
A PEOPLE TEAM táboraiban turnusonként 500 gyerek nyaral. A táborozók jó része tapasztalt, visszatérő PT-s. Sokan vannak az…

Mi az a kincseskamra?

Mi az?
Bár a tábori köznyelv általában simán raktárként emlegeti a Hangárral szemben álló épület szürke ajtóval védett kis birodalmát,…

Mi az a PT-szalagavató?

Mi az?
A PEOPLE TEAM-táborokba 18 éves korig mehetnek a gyerekek, de sokan már 17 éves koruk után „kismókusok”, azaz…

Mi az egyszám-játék?

Mi az?
A tábori délutánokat rengeteg szabadon választható program tölti ki. Ezek között vannak látványos bemutatók, meghívott előadók, sport és…

Friss