Tényleg ez a legjobb tábor?
Táborvilág
PEOPLE TEAM tábor

Talán még keresed a megfelelő nyári tábort – ha ez a helyzet, adunk egy tippet. A PEOPLE TEAM (PT) kecskeméti táborai három évtizede igyekeznek feledhetetlenné tenni a 7–17 éves gyerekek nyarát. De vajon sikerül nekik?

A hozzászólások árulkodnak

A PT alapítványi formában működik, a táborainak szervezői 1991 óta azon vannak, hogyan tudják feldobni a gyerekek nyarát, hogy egyszerre fejlődjenek és szórakozzanak. A sikereikről a visszatérő diákok aránya és a Facebook-oldalukon található kommentek tanúskodnak, amelyekben a szülők is hangot adnak a véleményüknek és a jókívánságaiknak.

„A legjobb tábor, amiben valaha volt a most 14 éves lányom. Hálás köszönet érte mindenkinek. Jövőre ismétlés!” (Beáta)

„A lányunk már alig várja, hogy jövőre mehessen. Gratulálunk! A hazaindulásnál ott álltunk, és végignéztünk egy flash mobot. Alig tudtunk eljönni.” (Attila)

„Nagyon jó táborozást kívánunk nektek! Nagy ölelés és millió puszi mindenkinek!” (Györgyi)

Itt olvashatsz bővebben a PT-ről

A https://legjobbtabor.hu oldalon többek között élménybeszámolókat olvashatsz a táborozó gyerekektől, de a táboroztatókat is megismerheted az interjúk által. A PT törekszik az átláthatóságra, a világos és őszinte kommunikációra, ezért ne félj kérdezni! A szüleid is megnyugodhatnak, ha megmutatod neki az említett honlapokat. Készülj ottalvós vagy napközis táborozásra, tudd, hogy a PT-ben jó kezekben leszel. Figyeld a gyerekfesztivál hivatalos honlapját, amelyen visszaszámolnak a következő turnus indulásáig, és innen értesülhetsz először a témaválasztékról is. Süti, kacsa, király – jövőre is lesz PT.

AJÁNLOTT

Friss