Anyaszemmel a PT-táborról
Táborvilág
PEOPLE TEAM tábor

Aggódsz, hogy jó helyen lesz-e a csemetéd nyáron? Ha egy tábor csak vetít, annak könnyen utánajárhatsz. Nézd meg, milyen véleményeket hagytak a neten a kiszemelt nyári táborról! A PEOPLE TEAM Facebook-oldalán, a júliusi és augusztusi turnusok képei alatt édesanyák és diákok is megosztották tapasztalataikat a kecskeméti gyerekfesztiválról. Előbbiek hozzászólásai közül válogattunk.

„A legjobb tábor, amiben valaha volt a most 14 éves lányom. Hálás köszönet érte mindenkinek. Jövőre ismétlés!” (Beáta)

„Nagyon köszönjük, hogy életvidám, offline élményekkel teli gyermekeket kaptunk vissza!” (Kata)

„Köszönjük Mindenkinek! Süti, kacsa, király. 2006–2022.” (Anita)

„Köszönjük szépen ezt a fantasztikus hetet a lányok nevében is! Hihetetlen élménydús volt még a számunkra is, mikor hoztuk-vittük a csajokat. Szuperek vagytok! Jövőre is táborozók leszünk. Még én is kedvet kaptam hozzá. Szerintem jelentkezni fogok táboroztatónak: ha 25 ovissal elbírok, mit nekem 500 nagyobb? Mindent köszönünk!” (Manuéla)

Nem ritka, hogy a korábbi táborozók a 17 éves jelentkezési korhatárt elérve táboroztatónak állnak. Első évben kismókusként segítenek, ahol tudnak, utána mókusok, esetleg tanárok is lehetnek a PT-ben. Hasonló utat járt be Cosmin, aki ezzel a levéllel köszönt el társaitól:

„Kedves Fiúk, Lányok! Szeretném ezúton is Mindenkinek megköszönni ezt a szuper 1-2 hetet, amit így Veletek együtt tölthettem! Nagyon jó volt látni, hogy mindenki motiváltan, vidáman és szívvel-lélekkel tette szebbé ezeket a turnusokat. Csak így tovább! Én nagyon jól éreztem magamat, köszönöm szépen Nektek a sok szeretetet, elfogadást és azt, hogy örömmel gondolok vissza erre a két hétre! Ezek azok a dolgok, amik igazán számítanak az életben. Millió ölelés és pacsi Nektek! Jövőre újra találkozunk!”

Te is kipróbáltad már a PT-t? Írd le a véleményedet a Facebookon, hogy mások is megtudják, milyen a legtutibb tábor!

AJÁNLOTT

Táboros tiniszerelem

Táborvilág
Van olyan olvasó, akire táborozás közepette talált rá az első szerelem? Ezen írás szerzőjére igen. 1986, sóstói úttörőtábor.…

Friss