Életed legjobb nyara
'DENMÁS
PEOPLE TEAM tábor

Egyre több olyan nyári tábor van Magyarországon, ahol alapvetően egészséges gyermekek vesznek részt, de a feltételek megléte esetén a valamilyen fogyatékossággal rendelkező jelentkezőket is szívesen fogadják. A PEOPLE TEAM nyári táborában olyan 7–17 éves gyerekek nyaralhatnak, akik önellátóak. A mozgássérültszoba és a 24 órás orvosi felügyelet garantálja a teljes biztonságot.

Háromhetes fesztivál

A Kecskeméten megrendezett tábor nem csupán napközis, hanem egyben és elsősorban bentlakásos tábor. Július végén és augusztus elején kreatív, alkotókedvvel teli gyereksereg népesíti be a homokbányai campus épületeit és sportpályáit. Vannak srácok, akik akár három hetet is itt töltenek.

Játszva tanulás

A délelőttöt mindenki a jelentkezéskor megjelölt szakfoglalkozásokon tölti. A jelentkezők megjelölhetik a 3D konstruktőrök táborát, az angoltábort, a dróntábort, a filmestábort, a fotóstábort, a gamertábort, az írótábort, a játéktábort, a kézművestábort, a kuktatábort, a programozótábort, a robotikatábort, a sporttábort, a színházi tábort, a brókerek és tőzsdecápák táborát, a tánctábort és a tudóstábort. A szervezők lehetővé teszik, hogy a különböző témacsoportok résztvevői megismerjék egymást. Nem elképzelhetetlen, hogy a fiatal filmesek a kuktákkal, a táncosokkal vagy a színészekkel dolgoznak össze egy-egy közös videó érdekében. A napi 210 percnyi intenzív kurzusok tematikáját a táborozók alakítják saját igényeik szerint. A cél minden esetben az, hogy játékosan és szórakozva minél több ismeretet sajátítsanak el.

Nyaralás felsőfokon

A nap további részét csapatversenyek, koncertek, strandolás, kézműves-foglalkozások töltik ki. A tábor mottója a nyitottság és az elfogadás. A gyerekek többek között az autizmusról szóló érzékenyítő előadásokon is részt vehetnek. Mozgássérült-szervezetek képviselői mutatják be a kerekesszékesek mindennapi életét. Ne maradj le te sem az év bulijáról, kattints a honlapra, és biztosítsd be a helyed!

AJÁNLOTT

Papír-újrahasznosítás

'DENMÁS
– Matyikám, ne dobd bele azt a használt borítékot a többi szemét közé! – figyelmeztette unokáját Nagymama. –…

3D-ben anyának

'DENMÁS
Zétény, a 3D konstruktőrök táborának mókusa idegesen kopogott Márk, a szekcióvezető ajtaján. – Gyere be, Zétény! Mi a…

Bálint vagy Valentin?

'DENMÁS
Vannak, akik azon vitatkoznak, hogy február 14. Magyarországon Bálint-nap vagy Valentin-nap. Kár a vitáért, hisz mindkettő ugyanaz a…

Friss