Mi az a PT’s Got Talent?
Mi az?
PEOPLE TEAM tábor

Igen, ez egy tehetségkutató, de itt nem a táborozók mutatják meg magukat, hanem a táboroztatóknak kell számot adniuk különleges képességeikről.

Tud-e egy sporttanár hegedülni?

Nos, ez is kiderül a fergeteges este alatt. Sőt, olyan kínzó kérdésekre is választ kaphat a nézősereg, hogy vajon hová tüntette el a táborvezető sípját a bűvészkedni próbáló angoltanár. A kockának tartott számítástechnika-tanárok gyönyörű kuplét adnak elő, míg a táborvezetés krepp-papírból készült tütüszoknyában balettozza el a Hattyúk tavát.

Szigorú zsűri

Minden műsorszámot szigorú zsűri pontoz 1-től 10-ig. Minden csapatból egy-egy ember vesz részt az értékelésben, viszont a bizottság tagjai műsorszámonként cserélődnek. Így egy este alatt akár 100 gyerek is felveheti a zsűritagok megkülönböztető jelmezét.

Fogadjunk, hogy…

A fellépések előtt az összes résztvevő felvonul a színpadon. A gyerekek megtippelhetik, ki lesz a győztes és mely produkciók lesznek dobogósok. A helyesen tippelők ajándékot kapnak, vagy pontot szerezhetnek a csapatuknak. Nehéz döntés ez, hiszen az ajándékok is csábítóak, viszont a többletpontok hozzásegíthetik a csapatot a végső győzelemhez. A főnyeremény a tábori kupa.

Minden név a kalapban

Az egyes produkciók között – amíg a zsűritagok cserélődnek, és felkészül a következő előadó csoport – a játékmester tombolatárgyakat sorsol. Szelvényt nem kell venni vagy szerezni. Minden táborozó neve benne van a kalapban, minden gyereknek van esélye elnyerni a rengeteg könyv, plüssmaci, napszemüveg vagy jojó bármelyikét.

Csak győztesek vannak

Az eredményhirdetés után a legjobb, legviccesebb, legőrültebb előadást bemutató táboroztatót kölyökpezsgővel és 100 ponttal jutalmazzák. A legnagyobb ajándék mégis a zúgó vastaps és a saját csapatának örömujjongása. A többi helyezett is pontot kap, ezzel támogatva a kékeket, a zöldeket vagy a sárgákat.

AJÁNLOTT

Mi az a PT-szalagavató?

Mi az?
A PEOPLE TEAM-táborokba 18 éves korig mehetnek a gyerekek, de sokan már 17 éves koruk után „kismókusok”, azaz…

Mi az egyszám-játék?

Mi az?
A tábori délutánokat rengeteg szabadon választható program tölti ki. Ezek között vannak látványos bemutatók, meghívott előadók, sport és…

Mi az a PT-idegenvezetés?

Mi az?
A PEOPLE TEAM táboraiban turnusonként 500 gyerek nyaral. A táborozók jó része tapasztalt, visszatérő PT-s. Sokan vannak az…

Mi az a fáraó átka?

Mi az?
A PEOPLE TEAM nyári táboraiban az egyik legnagyszabásúbb és legizgalmasabb játék a fáraó átka. Az ókori Egyiptomba repülünk,…

Friss