Tábor, játék, mozgás, nyelv
Táborvilág
PEOPLE TEAM tábor

Az egy-két hét közös üdülésen kívül a gyerekek nyara gyakran tervezetlenül – és néha bizony unalmasan – telik. Ezt a problémát a szülők sokszor úgy próbálják megoldani, hogy ők is szabadságot vesznek ki, és otthon maradnak. Ez messze nem megoldás a teljes vakációra. Mit csináljunk hát a gyerekekkel a nyári szünetben? Most három olyan gyerektábort mutatunk be, amelyekkel egy, két vagy akár több héten át leköthetjük a kreatív vagy örökmozgó iskolásokat.

Játéktábor

A PEOPLE TEAM játéktábora egy hatalmas, rengeteg játékkal telezsúfolt teremben zajlik. A résztvevők társasjátékokat, stratégiai játékokat, autókat, babákat és természetesen az elmaradhatatlan legót is használhatják. A tábor programja nem hasonlít az otthoni legózáshoz: lehet szabadon építeni, de a középpontban a csapatmunka áll. A táborozók egy közösen kitalált projekten dolgoznak. A szabadulószobában megtapasztalják, hogy csapatban együttműködve sokkal gyorsabban és hatékonyabban érnek célt. A fejtörők és a logisztorik észrevétlenül segítenek a matematikai műveletek elsajátításában.

Sporttábor

A kecskeméti egyetem campusán minden adott, hogy a táborozók az egész napot a friss levegőn tölthessék. A műfüves focipálya, a strandröplabda- és teniszpályák, a kosárpalánkok minden mozgásigényt kielégítenek. Annak a gyereknek, aki a bezártságban eltöltött hónapok után egy percet sem hajlandó a négy fal között tölteni, ez a legjobb választás. Meghívott vendégek megmutatják a különböző keleti harcművészetek és a jóga alapjait. Érkeznek amerikai focisok, a teqball művelői és parkourbajnokok is. Nagy melegben vár a kecskeméti csúszdapark, rossz időben rendelkezésre áll a konditerem, a bowlingpálya és az asztalitenisz.

Angoltábor

A PEOPLE TEAM angolkurzusát nem magyar anyanyelvű tanárok vezetik. A táborozók szintfelmérésen vesznek részt, amely után tudásuk és életkoruk alapján kis csoportokba osztják őket. Ha valaki teljesen kezdő, az sem jelent problémát. Naponta 210 percben folyik a tanítás, a középpontban a kommunikáció áll. Nyelvi játékok, filmek, dalok, rejtvények és aktív feladatok segítségével bővül a gyerekek szókincse és beszédkészsége. A tábor végén oklevél tanúsítja az elvégzett munkát.

AJÁNLOTT

Friss