3 szuper nyári tábor
Táborvilág
PEOPLE TEAM tábor

Sok szülő rémálma a nyári szünet, amikor is le kell kötnie csemetéjét legalább tíz hétig, hiszen a június részben, a július és az augusztus viszont teljesen iskolamentes időszak. Fontos, hogy olyan programokat és táborokat találjunk gyermekünk számára, amik érdeklik, és nem is tart cikinek. Nem egyszerű feladat, ám korántsem megoldhatatlan!

Fotóstábor

Ha azt látod, hogy a gyermeked szívesen készít felvételeket a környezetéről, a társairól vagy akár magáról, akkor 2022-ben küldd el a PEOPLE TEAM fotóstáborába, hogy kibontakoztathassa a kreativitását!A fotóstábor nagyszerű választás lehet kezdőknek is. A résztvevők szakemberek segítségével fogják elsajátítani a különböző nézőpontokat, technikákat. Megismerkedhetnek a fényképezés történeti és gyakorlati alapjaival, megtanulhatják a Photoshop és a Bridge képfeldolgozó szoftverek használatát, és a tábor végén még saját kiállítást is szerveznek.

Kuktatábor

Ha a gyerkőc folyton a konyhában kotnyeleskedik, megkóstolja a félig kész levest, vagy titokban megcukrozza a piskótatésztát, akkor a kuktatáborban a helye. A PEOPLE TEAM bentlakásos vagy bejárós táborába 7–17 éves kor közötti jelentkezőket várnak. A táborozók maguk állítják össze a hét menüjét, és közösen vásárolnak be hozzá. A turnus végén aztán a főzés kis mesterei hatalmas adag süteménnyel lepik meg a társaikat.

Tudóstábor

A PEOPLE TEAM kecskeméti tudóstáborában mindent megtudhatnak a gyerekek az óceánok kialakulásáról, a kontinensek vándorlásáról, a sivatagokról, a hegységek születéséről, sőt igazi vulkánkitörést is modellezhetnek. A tábor résztvevői profi csillagász segítségével, nagy teljesítményű távcsővel vizsgálják világosban a napot, éjszaka pedig a csillagokat. Kutyák is érkeznek a táborba. Etológus gazdájuktól megtudhatják, miért ők az ember legjobb barátai, és hogyan kommunikálnak. Egy tudóstáborban nem maradhat el az emberi test megismerése: tanulmányozzák az emberi csontváz felépítését, a szervek működését, és még disznószívet is boncolhatnak.

AJÁNLOTT

Friss