Tábor? 2 betű!
Táborvilág
PEOPLE TEAM tábor

A PEOPLE TEAM (PT) idén is gyermektáborozást szervez Kecskeméten. A 32 éve dolgozó csapat ismét a Neumann János Egyetem Homokbányai Kollégiumát választotta, így a visszatérő gyerekek a már jól ismert, otthonos, kellemes környezetbe érkeznek. A hazánkban egyedülálló tevékenységet folytató közösség 7–17 éves gyerekek számára kínál lehetőséget nyári táborozásra. A három egyhetes turnusban megrendezett szakfoglalkozások mellett számos csapatprogram, kalandos, színes élmény és vitacsoport is elérhető.

Csak választanod kell!

Az interaktív képzések alkalmával minden diák megtalálhatja a számára leginkább szimpatikus társakat és elfoglaltságot. A tarka programkínálatban még a nehezen ismerkedő gyerekek is barátokra lelnek. A délelőtti órákat fiatal szakemberek vezetik, akik mellett a diákokat fiatal felnőtt koordinátorok, animátorok segítik. A választható szaktáborokon belül a gyerekek kipróbálhatják magukat a számítástechnika világában. A PEOPLE TEAM kínálatában már évek óta szerepel a programozás, a 3D tervezés, a robotika és a drónépítés. A számítógépes játékokat kedvelők a gamertáborban teljesíthetnek küldetéseket. A filmes- és a fotóstábor résztvevői kamerával a kezükben örökíthetik meg a világot. Akik más típusú művészetekhez vonzódnak, választhatják a színházi vagy az írótábort. Az ügyes kezűek sem maradnak tétlenek: a kézművestáborban gyertyák, ékszerek és agyagedények készülnek.

Délelőtt tanulás, este lazulás

Egy-egy témacsoportot 5–15 fő alkot, ennek tagjai reggeltől ebédig foglalkoznak a kedvenc témájukkal, ki-ki az érdeklődésének megfelelően. A szervezők délutánonként fakultatív, szabadon választható programokat kínálnak. Mindennap lehetőség van sportolásra és strandolásra. A táborba érkező vendégek különleges hobbikat, sportokat és állatokat mutatnak be. Esténként pedig show-, illetve vidámparkszerű, a tábor mintegy 500 lakójának egyszerre szóló eseményeket szerveznek.

Igazi közösség

Az évről évre megújuló PEOPLE TEAM egy különleges, színes közösség, ahol különösen fontosnak tartják a színvonal megőrzését. Az iskolai keretek és a frontális oktatási módszerek háttérbe szorulnak. A felszabadultság és a szórakoztató, tét nélküli versengés számít mindenekfelett. Amint ezt megtapasztalják a fiatalok, képesek lesznek elengedni magukat. Bátran, vidáman osztják meg saját gondolataikat a szokványostól eltérő témákat boncolgató, késő esti workshopokon is.

AJÁNLOTT

Táboros tiniszerelem

Táborvilág
Van olyan olvasó, akire táborozás közepette talált rá az első szerelem? Ezen írás szerzőjére igen. 1986, sóstói úttörőtábor.…

Friss