Ott aludjak vagy bejárjak?
Táborvilág
PEOPLE TEAM tábor

Egy bentlakásos tábor sokkal nagyobb buli, mint egy bejárós. Íme néhány érv, amiért neked is inkább ezt kellene választanod.

Éjjel-nappal tábor

A PEOPLE TEAM bentlakásos táborainak nagy előnye, hogy olyanok, mint a nyaralás, csak ősök nélkül. Hatalmas programválaszték vár reggeltől estig, sőt, ha elmúltál 13 éves, részt vehetsz például éjszakai filmklubokon, focizhatsz takarodó után, de a titkos párnacsatákat sem szabad kihagynod.

A magad ura vagy

A táborban te magad döntheted el, mivel töltöd az idődet. Bizonyos szabályok betartásával önállóan megtervezheted minden nap programját. A délelőttök a tábor előtt választott témák óráival telnek: robotokat tervezhetsz, drónt építhetsz, de akár az angoltudásodat is csiszolhatod. Délutánonként olyan programokon veszel részt, amihez csak kedved van: mehetsz strandolni, sportolni, kézműveskedni, de akár számítógépezhetsz is.

Este buli

A legtöbb napközis táborban délután 5-kor mindenki hazamegy, és marad az otthoni tévézés. Az ottalvós táborokban vacsora után indul be igazán az élet. Csapatversenyeken, vetélkedőkön próbálhatod ki magad, de nem maradhat el a kaszinó, a szolgáltatóház és a zenés-táncos buli sem.

PEOPLE TEAM special

A PEOPLE TEAM-táborok különlegessége, hogy ha Kecskemét közelében laksz, és mindenképpen a saját ágyadban szeretnél aludni, akkor sem maradsz le semmiről. Reggel 7:30-tól este 22 óráig részt vehetsz minden programon, na és persze étkezésen.

AJÁNLOTT

Táboros tiniszerelem

Táborvilág
Van olyan olvasó, akire táborozás közepette talált rá az első szerelem? Ezen írás szerzőjére igen. 1986, sóstói úttörőtábor.…

Friss