Nyári tábor: mit és mennyiért?
Táborvilág
PEOPLE TEAM tábor

A nyár a diákok kedvenc időszaka, egy nyári tábor pedig remek lehetőség arra, hogy a szünetet minél aktívabban töltsék el.

Gyerekfesztivál Kecskeméten

A PEOPLE TEAM csapata folyamatosan bővülő témakínálattal várja a leendő táborozókat: az „egyszerű” angoltábortól kezdve a gamereknek szóló élménytáboron át a kuktatáborig 17 témából lehet szemezgetni. A PEOPLE TEAM honlapján bármelyik 7–17 éves gyerek talál kedvére való témát, akár művészetkedvelő, akár fiatal természettudós. Az elhelyezés a kecskeméti egyetem kollégiumában történik, amely 6 sportpályával, trambulinokkal, konditeremmel, bowlinggal, egy egyetemi campus teljes infrastruktúrájával és hatalmas zöld területekkel büszkélkedhet.

Ottalvós

Amint megérkezünk a tábor helyszínére, izgalmas lehetőségekkel teli gyerekvárosban érezhetjük magunkat. Az egyhetes, bentlakásos turnus díja 82 000 Ft. Az ár tartalmazza a szállást, a napi háromszori főétkezést (emellett repetákat és uzsonnákat), a témafoglalkozásokat és az eszközhasználatot. Az itt töltött időszakot fantasztikusan megszervezett csapatjátékok és a mindennapos meglepetésvendégek teszik még emlékezetesebbé.

Napközis

A kecskeméti gyerekfesztiválon bejárós gyerekeket is fogadnak. Naponta reggel 7-től este 10-ig tart a felügyelet és a programkavalkád. A bejárós gyerekeknek is ugyanaz az ellátás és programok járnak, mint a bentlakóknak. 7 nap (reggeltől takarodóig, ágy és szoba nélkül) 41 000 forintba kerül.

Egyedül vagy a haverokkal?

Egyedül elindulni az ismeretlenbe még egy felnőttől is nagy bátorságra vall. Ha nem sikerül osztálytársat, barátot sem beszervezni, akkor se hátráljunk meg, biztassuk a gyereket, hogy próbálja meg egyedül is. Biztos, hogy sikerül új barátokra és ismerősökre szert tennie. Ezt a célt szolgálja a PT-s táborokban a „buddy-program”. Az egyedül érkező gyerekeknek az első perctől kezdve keresnek hasonló korú és érdeklődési körű társakat. Egy közös jégkrémezés vagy játék, és pillanatok alatt életre szóló barátságok szövődnek. Bentlakó testvérek vagy több ottalvós turnus esetén a táborozók 5000 Ft kedvezményt kapnak fejenként. A beszervezésért is jár kedvezmény: 3 beszervezett táborozó esetén már féláron jár a táborozás a beszervezőnek.

Színészeknek extra kedvezmény

Színészhallgatók és fiatal művészek érkeznek a táborba, hogy átadják tudásuk legjavát. A munka komolyságát jelzi, hogy a színházi tábor csak 13 éves kor felett ajánlott, mert az előadások kemény munkát igényelnek. A színészpalántáknak egy szabad percük sincsen. Éjszakába nyúlóan tanulják a szöveget, gyakorolják a jeleneteket. Készültek előadások a tábor környéki mezőn, a Hangárban, de a színészek termében is. A színházi tábort csak két hétre lehet választani, hogy elegendő idő legyen a minőségi munkára. Csak a 2. és a 3. turnus választható egyben, bentlakóként, 14 nap, 13 éjszaka. Az ára 100 000 forint fejenként. Az előadásokról videófelvétel készül, amelyet megosztunk a honlapunkon.

AJÁNLOTT

Táboros tiniszerelem

Táborvilág
Van olyan olvasó, akire táborozás közepette talált rá az első szerelem? Ezen írás szerzőjére igen. 1986, sóstói úttörőtábor.…

Friss