500-an boldogan
Táborvilág
PEOPLE TEAM tábor

El tudod képzelni, milyen lehet egy tábor, ahol turnusonként 500 gyerek nyaral? Szuper bulis! Egyszerre félezer diák érzi jól magát, mélyül el az általa választott témában, él át kalandokat, kapcsolódik össze. Egy jó táborban nemcsak bejelölitek egymást az Instán, hanem közös élményeket éltek át: a kütyüzés helyett együtt lélegeztek, együtt dobban a szívetek, ami majd’ megszakad, amikor elválásra kerül sor. De a jó hír: nyári táborok voltak, vannak és lesznek, azaz ha nem is éltek egy városban, évről évre találkozhattok a megszokott helyen.

A PEOPLE TEAM új generációs nyári táborainak résztvevői ismerik a tutit, és alig várják, hogy eljöjjön a július, mert akkor újra láthatják egymást az ország (sőt a világ) különböző pontjain élő 7–17 éves gyerkőcök. De mi van akkor, ha valaki kinő ebből a korosztályból? Nem egy példa van rá, hogy tábori segítőként, ún. mókusként visszatér, és a szervezők munkáját segíti, hiszen aki egyszer belekóstolt a PT világába, utána nem akarja elengedni.

2022-ben július 24-én, július 31-én és augusztus 7-én indulnak a PT turnusai. Ezúttal 17 téma közül választhatnak a táborlakók, a 3D konstruktőrök táborától a robotikatáborig – itt olvashatsz bővebb leírást a szekciókról. Ha valamelyik megtetszik, ne hezitálj: február 15. óta nyitva van a regisztrációs lehetőség: ide kattintva éred el a jelentkezési lapot. Ki tudja, lehet, hogy pont te leszel a 25 000. táborozó, aki átlépi a PT kapuját.

Ha inkább a színpadon próbálnád ki magad, akkor a színházi és a tánctáborunkat neked találtuk ki! A színházi táborról itt https://peopleteam.hu/taborok/szinhazi-tabor-nyari-tabor/ , a tánctáborról pedig itt https://peopleteam.hu/taborok/tanctabor-nyari-tabor/ olvashattok.

AJÁNLOTT

Táboros tiniszerelem

Táborvilág
Van olyan olvasó, akire táborozás közepette talált rá az első szerelem? Ezen írás szerzőjére igen. 1986, sóstói úttörőtábor.…

Friss