Hirtelen elleptek bennünket
Táborvilág
PEOPLE TEAM tábor

A PEOPLE TEAM (PT) szervezői nyilvánosságra hozták a 2022-es turnusok dátumát, és február 15-én, éjfélkor megnyitották a jelentkezési felületet. A nem várt érdeklődés azonnali adatcunamit generált.

„Gondoltuk, hogy sok gyerek és szülő várja a nyarat, azt azonban nem, hogy ennyien. A többiektől tudom, hogy az elmúlt három évtizedben még soha nem érkezett még ennyi jelentkezési lap, mint idén az első 48 órában. Még nem is sikerült mindegyiket manuálisan kezelnünk. A többség csak az automata visszajelzéseket kapta meg a tudnivalókkal. A honlapunkat is ezekben a napokban frissítjük. Hirtelen elleptek bennünket a teendők, pedig még csak az év második hónapját írjuk” – mondja mosolyogva Bánfi Bendegúz, aki tavaly is többedmagával kezelte a jelentkezési lapokat és információkkal segítette az érdeklődő gyerekeket és szülőket.

A 7–17 év közötti PT-s táborozók 2022-ben is a kecskeméti NJE Homokbányai Kollégiumába érkezhetnek. Az óriási terület egyrészt természetközeli, másrészt a délelőtti témafoglalkozásokon kívül számos egyéb tevékenység helyszíne is megtalálható itt, köztük a bulis Hangár és több sportpálya, de a gyerekek a délutáni szabad programok során megfordulhatnak a közeli csúszdaparkban, a vadasparkban, a Cifrapalotában vagy akár a közeli VR XPERT közeli virtuális bemutatótermeiben is.

A PT idén 17 tematikus táborral készül. Ezek bármelyikére lehet jelentkezni bejárós és ottalvós változatban, legyen az angoltábor, gamertábor, tudóstábor, sport- vagy tánctábor – a többi szekciót az alapítvány honlapján találod. Idén július 24–30., július 31. – augusztus 6. és augusztus 7–13. között lehetsz részese az új generációs nyári táboroknak.

A regisztráció a PT weboldalán azóta még jobban felpörgött, hisz a régi PT-sek is észbe kaptak, amikor megkapták a kedvenc táboruk figyelemfelhívó levelét. A táborozásra elérhető kedvezmény, amennyiben többen jelentkeztek (például testvérek, barátok, akár egész osztályok). Az ezzel kapcsolatos információkért és árakért kattints ide!

AJÁNLOTT

Táboros tiniszerelem

Táborvilág
Van olyan olvasó, akire táborozás közepette talált rá az első szerelem? Ezen írás szerzőjére igen. 1986, sóstói úttörőtábor.…

Friss