Hirtelen elleptek bennünket
Táborvilág
PEOPLE TEAM tábor

A PEOPLE TEAM (PT) szervezői nyilvánosságra hozták a 2022-es turnusok dátumát, és február 15-én, éjfélkor megnyitották a jelentkezési felületet. A nem várt érdeklődés azonnali adatcunamit generált.

„Gondoltuk, hogy sok gyerek és szülő várja a nyarat, azt azonban nem, hogy ennyien. A többiektől tudom, hogy az elmúlt három évtizedben még soha nem érkezett még ennyi jelentkezési lap, mint idén az első 48 órában. Még nem is sikerült mindegyiket manuálisan kezelnünk. A többség csak az automata visszajelzéseket kapta meg a tudnivalókkal. A honlapunkat is ezekben a napokban frissítjük. Hirtelen elleptek bennünket a teendők, pedig még csak az év második hónapját írjuk” – mondja mosolyogva Bánfi Bendegúz, aki tavaly is többedmagával kezelte a jelentkezési lapokat és információkkal segítette az érdeklődő gyerekeket és szülőket.

A 7–17 év közötti PT-s táborozók 2022-ben is a kecskeméti NJE Homokbányai Kollégiumába érkezhetnek. Az óriási terület egyrészt természetközeli, másrészt a délelőtti témafoglalkozásokon kívül számos egyéb tevékenység helyszíne is megtalálható itt, köztük a bulis Hangár és több sportpálya, de a gyerekek a délutáni szabad programok során megfordulhatnak a közeli csúszdaparkban, a vadasparkban, a Cifrapalotában vagy akár a közeli VR XPERT közeli virtuális bemutatótermeiben is.

A PT idén 17 tematikus táborral készül. Ezek bármelyikére lehet jelentkezni bejárós és ottalvós változatban, legyen az angoltábor, gamertábor, tudóstábor, sport- vagy tánctábor – a többi szekciót az alapítvány honlapján találod. Idén július 24–30., július 31. – augusztus 6. és augusztus 7–13. között lehetsz részese az új generációs nyári táboroknak.

A regisztráció a PT weboldalán azóta még jobban felpörgött, hisz a régi PT-sek is észbe kaptak, amikor megkapták a kedvenc táboruk figyelemfelhívó levelét. A táborozásra elérhető kedvezmény, amennyiben többen jelentkeztek (például testvérek, barátok, akár egész osztályok). Az ezzel kapcsolatos információkért és árakért kattints ide!

AJÁNLOTT

Friss