A jó tábor valóság lehet
Táborvilág
PEOPLE TEAM tábor

Az igazán jó táborozás olyan, mint egy nyári gyerekfesztivál: örök barátságok születnek, millió élménnyel gazdagodnak a résztvevők; egészen biztos, hogy nem csupán egy vagy néhány hétig tart a vakáció – ideális esetben – legmozgalmasabb és legemlékezetesebb élménye. A táborozók akár évekre, évtizedekre a hatása alá kerülnek, és a legkedvesebb, legfontosabb kalandjaik között emlegetik.

17 választás

A PEOPLE TEAM 1991 óta szervezi meg az ország egyik legnépszerűbb táborát. Amellett, hogy remek szakembereket vonultat fel, számos érdekes, meglepő programot is kínál. A diákok 17 témából válogathatnak. A PEOPLE TEAM-gyermektábor 7-től 17 éves korig várja a jelentkezőket a kecskeméti Neumann János Egyetem Homokbányai Kollégiumában.

A felvevőgéptől a 3D-ig

Az interaktív foglalkozások között helyet kap a média világa. A szakfoglalkozásokon a filmezésről, a színházról és a youtuberségről is bővebb ismereteket szerezhetnek a srácok. A techvilág szerelmesei a drónépítést, a programozást és a 3D-tervezést is kipróbálhatják. A tábor július harmadik hetében nyitja meg kapuit. 3 turnusban várják a jelentkezőket.

Támafoglalkozások és fantasztikus bulik

A táborozók napi egyszer 90 és kétszer 60 percben vesznek részt a választott szakiránynak megfelelő foglalkozásokon. A kiscsoportos oktatás garantálja, hogy mindenki személyre szabott tudást kapjon. Függetlenül attól, hogy kezdő vagy haladó szinten áll az adott témában. Délután és este szabadon választható programok várják a gyerekeket. Sok szekció azonban egy percet sem pihen. A színészek sokszor éjszakába nyúlóan próbálnak. Az éjszakai forgatás nemegyszer kikerülhetetlen a tábori film elkészüléséhez.

AJÁNLOTT

Táboros tiniszerelem

Táborvilág
Van olyan olvasó, akire táborozás közepette talált rá az első szerelem? Ezen írás szerzőjére igen. 1986, sóstói úttörőtábor.…

Friss