Dőlnek a jelentkezések a PT-táborba
Táborvilág
PEOPLE TEAM tábor

Február 15. duplán ünnep a családoknak: egyrészt megérkezett a várva várt adó-visszatérítés, másrészt ettől a naptól lehet jelentkezni a PEOPLE TEAM új generációs nyári táboraiba. Naná, hogy a helyszín ezúttal is Kecskemét.

A PT-szervezők idén 17 szekcióval készülnek, ezek között megtalálhatóak a már jól ismert kedvencek (angoltábor, kézművestábor, dróntábor) és egy friss, ropogós ajánlat: 2022-ben mutatkozik be a 3D konstruktőrök tábora. Mindegyik tábor igénybe vehető ottalvósként és bejárósként, de ha előbbi mellett döntesz, akkor sem kell hálózsákkal készülnöd, mivel a helyszín az NJE Homokbányai Kollégium lesz, kétágyas szobákkal, kulturált környezetben, körülötte sportpályákkal és szuper programkínálattal. Napközben az általad választott téma mágusává képeznek ki, délutánonként pedig megismerkedhetsz akár több száz új – és a legfontosabb: jó – arccal. Esténként koncerteken és csapatversenyeken vehetsz részt, tehát szó sincs arról, hogy egy második iskolába csöppennél a nyár közepén. A kéthetes színházi tábor kivételével mindegyik tábori turnus 7 napos, 6 éjszakás.

2022-ben ekkor indul a fesztiválhangulat: július 24., július 31. és augusztus 7.
Mire vársz még? Ide klikkelve tudsz jelentkezni az ősök meggyőzése után.

AJÁNLOTT

Táboros tiniszerelem

Táborvilág
Van olyan olvasó, akire táborozás közepette talált rá az első szerelem? Ezen írás szerzőjére igen. 1986, sóstói úttörőtábor.…

Friss