Nyugodjunk le, lesz nyári tábor!
Táborvilág
PEOPLE TEAM tábor

A legjobb gyerekbuli 2022-ben is visszatér. Február 15-én indul a regisztráció!

Természetes, hogy várjuk a visszatérő kedves események bekövetkezését. Szeretjük, hogy nyáron hosszú időre bezár az iskola, hogy miután kicsöngetnek, hazamehetünk, vagy találkozhatunk a plázában a barátainkkal, ha hétvégente moziba vagy más programokra mehetünk, valamint azt is, hogy ünnepekkor ajándékokat kapunk. Kellenek az élmények a feltöltődéshez, a hétköznapokból kitöréshez.

Legszívesebben

Néha jólesik ledarálni a legújabb Netflix-sorozatot, de nem érdemes egy egész nyarat így végigtolni. Hol van még a vakáció? – kérdezhetnéd, de egy szuper nyári programot legalább annyira türelmetlen várakozás előz meg, mint a karácsonyt. Tudtad például, hogy a PEOPLE TEAM nyári táboraira már február közepétől lehet jelentkezni?

Több mint 30 éve

A PT 1991 óta szervez gyerektáborokat, amelyek újszerűségükkel és kommunikációjukkal irányították magukra a figyelmet. PT-snek lenni menő, és az sem szokatlan, hogy aki az előző évezred 90-es éveiben (bocs, szülők) nagyokat bulizott a vidéki táborban, most ugyanoda küldi a gyerekeit – nem ötlet híján, hanem azért, mert megtalálta a legjobbat.

Minőség évről évre

A PT-ben az alapok, az élményközpontú tanulásra és a szabadságra épülő programok nem változtak az elmúlt három évtizedben sem, a kínálat azonban folyamatosan aktualizálódik. Idén 17 szekcióval várják a szervezők a 7–17 éves diákokat. A már ismert angoltábor, filmestábor, gamertábor, programozótábor, robotikatábor, dróntábor, gazdasági (brókerek és tőzsdecápák) tábor, játéktábor, fotóstábor, kézművestábor, írótábor, tudóstábor, színházi tábor, kuktatábor, sport- és tánctábor mellett helyet kap egy újdonság is, a 3D konstruktőrök tábora.

A kalandok összehoznak

A gyerekek turnusonként reggeltől kora délutánig az általuk kiválasztott téma foglalkozásain vesznek részt, délutánonként pedig csatlakozhatnak más PT-s szekciók résztvevőihez. A PEOPLE TEAM kapcsán a legtöbb táborlakó a könnyű beilleszkedést említi pozitívumként: mindenki megtalálja a társaságát amellett, hogy a szívéhez közel álló témában gyakorlatot szerez. A közös kalandok összehoznak, és olyan pillanatokat szereznek, amelyekre életük végéig emlékezhetnek. Nem véletlen, hogy sokan az évük fénypontjaként emlegetik a nyári táborokat – a PT felzárkózott a karácsony mellé, ráadásul a csapatversenyeken jól teljesítők ajándékokkal felpakolva térnek haza szüleikhez.

Tudnivalók

A PT helyszíne ezúttal is Kecskemét, pontosabban az NJE Homokbányai Kollégium. Az óriási területen több száz gyerek elfér anélkül, hogy érzékelnék a tömeget. A csendes, nyugodt környezetben alap a friss levegő, ehhez társulnak még a sportpályák, a strandolási lehetőség, a napi háromszori étkezés (plusz az éjjeli-nappali büfé), illetve az állandó orvosi felügyelet. A tábor ottalvósan és bejárósként is igénybe vehető. A három turnus ideje: 2022. július 24–30., július 31. – augusztus 6. és augusztus 7–13. Magáról a táborról minden fontos infó megtalálható a PT honlapján, többek között a jelentkezési lap is innen lesz elérhető február 15-től.

AJÁNLOTT

Friss