Egy napközis táborban is lehet estig bulizni
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Napközis nyári tábort kerestek? A PEOPLE TEAM kecskeméti gyerektáborai bejárós és ottalvós változatban egyaránt elérhetőek. A részvételi díj az opcionálisan választható elszállásolásnak a függvénye, de bármelyikre is voksoltok, ne aggódjatok: a bejárós gyerekek ugyanazokon a délelőtti témafoglalkozásokon és érdekes délutáni programokon, valamint esti bulikon vehetnek részt, mint azok, akik a bentlakásos táborozás mellett döntenek. Edina szavai is ezt igazolják:

„Bejárós voltam. A szüleim örültek, hogy a PT-táborba jöttem, mert látták rajtam, hogy jól éreztem magam. Az épületeket klassznak találtam, az ételek közül pedig minden ízlett, habár én nem vagyok válogatós.

A délelőtti programok érdekesek voltak, ahogy az esti játékok is. A tematikus foglalkozások alatt megtanultam drónt építeni. Úgy gondolom, hogy a programozásban tudom hasznosítani az itt elsajátított ismereteket.

Meglepődtem, hogy mindig jó volt a hangulat. Az esti közös bulizásokat – például az Animal Cannibals-koncertet – nagyon élveztem. Ez volt eddig a tuti legjobb táborom, 10/10 pontot adnék neki. Mindenki kedves volt; szívesen jönnék a következő alkalomra is.”

A PEOPLE TEAM (PT) 2022 júliusában és augusztusában is szervez drónépítő táborokat, az egyhetes turnusok végén pedig minden gyerek hazaviheti az általa készített alapmodellt. Ezenkívül a következő 16 szekció nyílik meg a 7–17 éves diákok előtt: angoltábor, filmestábor, gamertábor, programozótábor, robotikatábor, 3D konstruktőrök tábora, brókerek és tőzsdecápák, játéktábor, fotóstábor, kézművestábor, írótábor, tudóstábor, színházi tábor, kuktatábor, sport- és tánctábor. Mindegyik témára február 15-től lehet jelentkezni a PT honlapján, amit érdemes észben tartani, mert a kis csoportokban megvalósuló foglalkozások létszáma hamar betelhet.

AJÁNLOTT

A PT-ben nem lehet unatkozni

Gyerekszem
A programok sokszínűsége alap, ez pedig modern eszközökkel és felkészültséggel párosul a PEOPLE TEAM gyerektáboraiban. Gyuri röviden összefoglalta,…

Friss