Elhitette velem, hogy meg tudom csinálni
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Helga kipróbálta a PEOPLE TEAM 2021-es újdonságát, a cirkusz- és akrobatikatábort. A következő tanulságokkal tért haza a kecskeméti nyári táborból:

„A cirkusztáborban vettem részt, és az első nap eléggé megijedtem, mert nagyjából semmit sem tudtam megcsinálni. Elkeseredtem, hogy így fog eltelni a hetem, ekkor odajött hozzám a tanárunk. Azt mondta, hogy lehet, ha jobban akarnám és jobban próbálkoznék, sikerülne. Ez volt az, ami végül elhitette velem, hogy meg tudom csinálni, és nem szabad feladnom elsőre.

Mindennel elégedett voltam a PT-ben, jól megszervezték. Tetszettek a délutáni/esti csapatjátékok és versenyek, még úgy is, hogy nem a barátaimmal kerültem egy csapatba, mert így másokat is megismerhettem. Az előadásokat is érdekesnek találtam, különösen a kutyák viselkedéséről és az ételpazarlásról szólókat.

A szállás és a környezet rendezett és tiszta volt. Az udvar óriási, ezáltal volt elég mozgásterült, nem volt lökdösődés vagy akkora tömeg, hogy ne lehetett volna elférni. Hiába vettünk részt egy turnusban akár több százan, ez nem érződött.

Amit a PEOPLE TEAM-nek köszönhetek: a bátorságom fejlesztése, vagyis a félelem legyőzése. Egy kicsit merészebb lettem, könnyebben tudok beszélni idegenekkel, ami jó hatással van rám.

A szüleim kicsit aggódtak, mert ez volt az első ottalvós táborom, de utólag, miután elmeséltem nekik az élményeimet, gyakorlatilag csak annyit kérdeztek, hogy »Akkor mész jövőre is?«, én pedig természetesen igent mondtam.”

Helga ott lesz a PT 2022-es táborainak valamelyikén. 17 téma, 17 szekció várható, amelyekről a PEOPLE TEAM honlapján lehet hamarosan bővebben olvasni.

AJÁNLOTT

A PT-ben nem lehet unatkozni

Gyerekszem
A programok sokszínűsége alap, ez pedig modern eszközökkel és felkészültséggel párosul a PEOPLE TEAM gyerektáboraiban. Gyuri röviden összefoglalta,…

Friss