Nyunyesz szerint a tábor
Táborvilág
PEOPLE TEAM tábor nyunyókaszemmel

A PEOPLE TEAM (PT) táborainak az utóbbi két évben állandó résztvevői voltak a nyunyókák. Közülük most Nyunyeszt kérdeztük, mit gondol a kecskeméti nyári táborról.

– Jó reggelt, Nyunyesz! Te mindig korán kelő voltál?

– Igen. Én vagyok a legfittebb nyunyóka a PT-s társaim közül.

– Csak nem a sporttábor a kedvenced?

– De, és a tánc-, illetve a cirkusztábort is szeretem.

– Mit kedvelsz leginkább a PEOPLE TEAM-ben?

– Nagyon jó a társaság, szuperek a programok, egyszerűen sosincs idő unatkozni. Aki hozzászokott a pörgéshez, annak ez a tökéletes hely.

– És a tematikus foglalkozások után mit szoktál csinálni a kollégium területén?

– Mindig van lehetőség új mozgásformát elsajátítani, vagy a pályákon focizni, kosarazni, röpizni, de imádom a trambulint és a strandos partikat is. Este pedig a szolgáltatóházat, a csapatversenyeket, a tábortáncot és a koncertet.

– Te is szoktál bulizni?

– Persze. Miért ne vehetne részt egy nyunyóka is a partikon? A PT minden nyunyóka és 7–17 éves gyerkőc előtt nyitva áll.

– Melyik az év legjobb napja?

– Az, amikor elkezdődik a PT.

– És a legrosszabb?

– Amikor véget érnek a turnusok.

– A sok mozgás megnövekedett energiaigénnyel jár. Milyennek találod a tábori kosztot?

– Ehető, különösen a pizzák, a gyros és a tészták fincsik, a mennyiség pedig elegendő. De ha megéheznék, ott van a büfé és az állandóan elérhető zöldségek és gyümölcsök.

– Mi volt a legizgalmasabb esemény a legutóbbi táborban?

– A nyunyókaszinóban történt események szigorúan titkosak, de annyit elárulhatok, hogy senkinek nem esett bántódása, sem a nyunyókáknak, sem pedig a gyerekeknek.

– Mesélj el egy szívednek kedves történetet!

– Egy kisfiú ingyenölelést osztogatott. Sokaknak hiányzott a testközelség a bezártság miatt. Természetesen minket, nyunyókákat is megölelhettek. Ez jó érzés annak is, aki adja, és annak is, aki kapja.

– A legjobb barátod is ott volt a PT-ben?

– Gyakorlatilag csak barátokkal voltam körülvéve. Nehéz lenne egyet kiemelni, mert a társaimon kívül a diákok, a tanárok és a tábori segítők, vagyis a mókusok is jó arcok voltak.

– Ott leszel 2022 nyarán a következő PT-ben?

– Hogyne. Ez idő alatt már hajnalban felkelek, futok egy kört, segítek beszerezni a friss reggelit, és utána indulhat a tábor… Tart, ameddig tart, ez az év legcsodásabb időszaka!

– Köszönjük, Nyunyesz! Várunk szeretettel a PEOPLE TEAM 2022-es turnusain, július 24–30., július 31. és augusztus 6., valamint augusztus 7. és 13. között.

– Ott leszek!

AJÁNLOTT

Friss