Az év nyári gyerekfesztiválja – tábor Kecskeméten
Táborvilág
Nyunyóka, a PEOPLE TEAM kabalája

Amikor majd a vakáció utolsó betűje is felkerül a táblára, minden gyerek csak arra gondol, hogy végre itt a szabadság. Lehet délig aludni, éjszakába nyúlóan számítógépezni, és csak élvezni a semmittevést. Aztán eltelik egy-két hét, és beüt az unalom, hiányoznak az osztálytársak, a haverokkal sem olyan izgalmas csak a téren lógni.

Valószínűleg te is így vagy ezzel. Ilyenkor felmerül a gondolat, hogy jó lenne egy tábor, ahol tartalmasan töltheted el a napot. Ha azért szeretnél a saját, jól megszokott ágyadban aludni, akkor adja magát a bejárós tábor. Kecskemétieknek vagy a környékén lakóknak érdemes csekkolni a PEOPLE TEAM kínálatát. A tábor az egyetem kampuszán működik, és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. Mindegy hány éves vagy, a PT-ben 7 éves kortól 17 éves korig fogadnak gyerekeket.

Miben más ez a tábor, mint a többiek?

Hatalmas a témaválaszték: 30 alaptéma közül lehet választani. Ha az angoltudásodat csiszolnád, érdekel a programozás, a fotózás vagy akár drón- és robotépítés, itt a helyed. Művészlélek vagy? Van lehetőséged a képzőművészek, a táncosok, az irodalmárok és a színészek között kipróbálni magad.

Óriási a társaság: ez a tábor alapvetően bentlakásos. Az ország egész területéről és külföldről is érkeznek táborozók és tanárok. Gondolj bele, milyen jó lesz, ha a következő nyáron meglátogathatod zalaegerszegi, de akár németországi barátodat is. Kecskeméten pedig te leszel az ász, aki kapásból tudja, hol a Cifra Palota meg a legjobb fagyizó. Ha menet közben úgy döntenél, hogy mégiscsak kipróbálod, milyen a koleszban aludni, annak sincs akadálya. Bármikor kérheted.

Itt te kérdezel: a délelőtti órák nem a tananyagról szólnak. Számonkérés, házi feladat végképp nincs. Kérdezz, kérj bármit: a lehetőségekhez képest mindent megvalósítunk. Lehet, hogy a Holdra nem tudunk eljuttatni, de igazi távcsővel figyelheted a Napot. Nem biztos, hogy kezedbe adunk egy kész robothadsereget, de megmutatjuk, hogyan készítsd el az első robotodat. Azt sem tudjuk garantálni, hogy aranykincset találsz, de egy igazi ásatásra elviszünk. A lényeg, hogy légy kíváncsi!

Írd fel a turnusok időpontját: 2021. július 25–31., augusztus 1-7., augusztus 8-14., és ne hagyd magad lebeszélni az év legjobb nyári fesztiváljáról!

Süti, kacsa, király!

AJÁNLOTT

Táboros tiniszerelem

Táborvilág
Van olyan olvasó, akire táborozás közepette talált rá az első szerelem? Ezen írás szerzőjére igen. 1986, sóstói úttörőtábor.…

Friss