Az év nyári gyerekfesztiválja – tábor Kecskeméten
Táborvilág
Nyunyóka, a PEOPLE TEAM kabalája

Amikor majd a vakáció utolsó betűje is felkerül a táblára, minden gyerek csak arra gondol, hogy végre itt a szabadság. Lehet délig aludni, éjszakába nyúlóan számítógépezni, és csak élvezni a semmittevést. Aztán eltelik egy-két hét, és beüt az unalom, hiányoznak az osztálytársak, a haverokkal sem olyan izgalmas csak a téren lógni.

Valószínűleg te is így vagy ezzel. Ilyenkor felmerül a gondolat, hogy jó lenne egy tábor, ahol tartalmasan töltheted el a napot. Ha azért szeretnél a saját, jól megszokott ágyadban aludni, akkor adja magát a bejárós tábor. Kecskemétieknek vagy a környékén lakóknak érdemes csekkolni a PEOPLE TEAM kínálatát. A tábor az egyetem kampuszán működik, és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. Mindegy hány éves vagy, a PT-ben 7 éves kortól 17 éves korig fogadnak gyerekeket.

Miben más ez a tábor, mint a többiek?

Hatalmas a témaválaszték: 30 alaptéma közül lehet választani. Ha az angoltudásodat csiszolnád, érdekel a programozás, a fotózás vagy akár drón- és robotépítés, itt a helyed. Művészlélek vagy? Van lehetőséged a képzőművészek, a táncosok, az irodalmárok és a színészek között kipróbálni magad.

Óriási a társaság: ez a tábor alapvetően bentlakásos. Az ország egész területéről és külföldről is érkeznek táborozók és tanárok. Gondolj bele, milyen jó lesz, ha a következő nyáron meglátogathatod zalaegerszegi, de akár németországi barátodat is. Kecskeméten pedig te leszel az ász, aki kapásból tudja, hol a Cifra Palota meg a legjobb fagyizó. Ha menet közben úgy döntenél, hogy mégiscsak kipróbálod, milyen a koleszban aludni, annak sincs akadálya. Bármikor kérheted.

Itt te kérdezel: a délelőtti órák nem a tananyagról szólnak. Számonkérés, házi feladat végképp nincs. Kérdezz, kérj bármit: a lehetőségekhez képest mindent megvalósítunk. Lehet, hogy a Holdra nem tudunk eljuttatni, de igazi távcsővel figyelheted a Napot. Nem biztos, hogy kezedbe adunk egy kész robothadsereget, de megmutatjuk, hogyan készítsd el az első robotodat. Azt sem tudjuk garantálni, hogy aranykincset találsz, de egy igazi ásatásra elviszünk. A lényeg, hogy légy kíváncsi!

Írd fel a turnusok időpontját: 2021. július 25–31., augusztus 1-7., augusztus 8-14., és ne hagyd magad lebeszélni az év legjobb nyári fesztiváljáról!

Süti, kacsa, király!

AJÁNLOTT

Friss