Tesód jön?

Szekció
Tesód jön?

A PEOPLE TEAM szlogenje minden nyáron aktuális kérdést vet fel – igen, még 2020-ban is, tekintettel arra, hogy idén is megtarthatók az ottalvós és napközis táborok. Ha nem szeretnéd, hogy iskoláskorú testvéreddel kimaradjatok egy életre szóló kalandból, mutassátok meg anyuéknak ezt a cikket, beszéljétek át a tudnivalókat, utána irány a PT tábora.

Szabad a vásár

Nem baj, ha eltérő az érdeklődési körötök, itt ugyanis mindenki megtalálja az egyéniségéhez illő foglalatosságot. Július 19. és augusztus 8. között három egyhetes turnus indul, amelyek 7 nap, 6 éjszakás programokat takarnak a kecskeméti helyszínen. Ezekre mindkét fent említett (bejárós és ottalvós) opció elérhető – ennek tükrében változik az árszabás, amelyről a PT honlapján tájékozódhattok. Az alábbi 10 témacsomag közül választhattok, és ezeken belül húsznál is több téma vár rátok: NYELVEK + ORSZÁGOK, MOZGÓKÉP + MÉDIA, TECH + JÖVŐ, BRÓKEREK + TŐZSDECÁPÁK, JÁTÉK + KALAND, KREATÍVOK + MŰVÉSZEK, SZÍNHÁZ + SZÍNÉSZET, KUTATÓK + KALANDOROK, KUKTÁK + CUKRÁSZOK, MOZGÁS + RITMUS. Lehettek azonos vagy különböző csoportban, ráadásul időközben is válthattok szekciót.

Reggel külön, este együtt

Még ha napközben más-más programokon is vesztek részt, este együtt bandázhattok, sőt egy szobában is alhattok. A helyszínen 2 + 2 ágyas, fürdőszobás helyiségekben történik az elhelyezés. A két lakóépületben akár ötszáz fő is elférne. Körülöttük műfüves foci- és teniszpályák, aszfaltozott kosárlabdapálya, strandröplabdapályák és füves területek találhatók, illetve egy Hangárnak nevezett óriási közösségi tér. A PEOPLE TEAM a tavalyihoz képest is megnövelte a szabadtéri programok számát, habár eddig sem voltak kuckózáspártiak. 

Figyelem: akció!

Hát persze, hogy jár testvérkedvezmény. Ha együtt érkeztek, minkettőtöknek érvényesítjük. Többen jöttök? Még jobb. Újoncok esetén egyikőtök lehet beszervező is, és ő három beszervezett után féláron vehet részt. Az iskolai csoportok néhány ingyenes jegyet is kapnak.

Nincs testvéred?

Barátod biztosan van, márpedig a fentiek rá is vonatkoznak. Ha szeretnétek egy király hetet (színészpalánták kettőt) hasznosan együtt tölteni, szüleitekkel egyetértésben kezdjétek el kitölteni a jelentkezési lapot. Mondjunk még egy utolsó érvet? A tábori ételek is finomak, és az sem jelent gondot, hogyha vegánok vagytok, netán táplálékintoleranciával küszködtök, mivel a PT egyéni kéréseket is teljesít. Élvezzétek a nyarat egy nyitott, jó fej és bulis társasággal!

AJÁNLOTT

Friss