Tesód jön?
Szekció
Tesód jön?

A PEOPLE TEAM szlogenje minden nyáron aktuális kérdést vet fel – igen, még 2020-ban is, tekintettel arra, hogy idén is megtarthatók az ottalvós és napközis táborok. Ha nem szeretnéd, hogy iskoláskorú testvéreddel kimaradjatok egy életre szóló kalandból, mutassátok meg anyuéknak ezt a cikket, beszéljétek át a tudnivalókat, utána irány a PT tábora.

Szabad a vásár

Nem baj, ha eltérő az érdeklődési körötök, itt ugyanis mindenki megtalálja az egyéniségéhez illő foglalatosságot. Július 19. és augusztus 8. között három egyhetes turnus indul, amelyek 7 nap, 6 éjszakás programokat takarnak a kecskeméti helyszínen. Ezekre mindkét fent említett (bejárós és ottalvós) opció elérhető – ennek tükrében változik az árszabás, amelyről a PT honlapján tájékozódhattok. Az alábbi 10 témacsomag közül választhattok, és ezeken belül húsznál is több téma vár rátok: NYELVEK + ORSZÁGOK, MOZGÓKÉP + MÉDIA, TECH + JÖVŐ, BRÓKEREK + TŐZSDECÁPÁK, JÁTÉK + KALAND, KREATÍVOK + MŰVÉSZEK, SZÍNHÁZ + SZÍNÉSZET, KUTATÓK + KALANDOROK, KUKTÁK + CUKRÁSZOK, MOZGÁS + RITMUS. Lehettek azonos vagy különböző csoportban, ráadásul időközben is válthattok szekciót.

Reggel külön, este együtt

Még ha napközben más-más programokon is vesztek részt, este együtt bandázhattok, sőt egy szobában is alhattok. A helyszínen 2 + 2 ágyas, fürdőszobás helyiségekben történik az elhelyezés. A két lakóépületben akár ötszáz fő is elférne. Körülöttük műfüves foci- és teniszpályák, aszfaltozott kosárlabdapálya, strandröplabdapályák és füves területek találhatók, illetve egy Hangárnak nevezett óriási közösségi tér. A PEOPLE TEAM a tavalyihoz képest is megnövelte a szabadtéri programok számát, habár eddig sem voltak kuckózáspártiak. 

Figyelem: akció!

Hát persze, hogy jár testvérkedvezmény. Ha együtt érkeztek, minkettőtöknek érvényesítjük. Többen jöttök? Még jobb. Újoncok esetén egyikőtök lehet beszervező is, és ő három beszervezett után féláron vehet részt. Az iskolai csoportok néhány ingyenes jegyet is kapnak.

Nincs testvéred?

Barátod biztosan van, márpedig a fentiek rá is vonatkoznak. Ha szeretnétek egy király hetet (színészpalánták kettőt) hasznosan együtt tölteni, szüleitekkel egyetértésben kezdjétek el kitölteni a jelentkezési lapot. Mondjunk még egy utolsó érvet? A tábori ételek is finomak, és az sem jelent gondot, hogyha vegánok vagytok, netán táplálékintoleranciával küszködtök, mivel a PT egyéni kéréseket is teljesít. Élvezzétek a nyarat egy nyitott, jó fej és bulis társasággal!

AJÁNLOTT

Másfél nap után uraltuk a mapot

Szekció
Mai cikkünkben Tomival, a PEOPLE TEAM gamertáborának visszatérő résztvevőjével beszélgettünk az élményeiről, tapasztalatairól, terveiről. Bárt Roland interjúja. Tomi,…

Alkoss, hass, táborozz!

Szekció
Az alkotás öröme. Ha másban nem is, ebben az egy dologban hasonlítunk egymásra. Különböző településekről, eltérő háttérrel érkezünk,…

Brókerek és fagyipénz

Szekció
A PEOPLE TEAM nyári táboraiban a jól bevált választható témákon (angoltábor, dróntábor, filmestábor, fotóstábor, gamertábor, írótábor, játéktábor, kézművestábor,…

Friss