Erő, izom, táborozom
'DENMÁS
Erő, izom, táborozom

Hogyan lehet megtanítani a mozgás szeretetére a számítógép előtt görnyedő kecskeméti és az ország más városaiból érkező kamaszokat? A PEOPLE TEAM segítségével egy hét alatt gatyába rázhatod kütyükirály gyermekedet, a MOZGÁS + RITMUS témacsomagból ugyanis sport- és tánctematikát is választhat. Miben tér el a PT tábora egy „sima” edzéstől?

Egységben az erő

A tábor egyet jelent a közösséggel. A srácok nem a konditeremben izzadnak, nyikorgó gépek és duzzadt bicepszű trénerek között, hanem összetartó kis csapatokban dolgoznak. A profi és kedves animátorok mindenkire figyelmet szentelnek, személyre szabott mozgásterv tehát nem csak drága edző révén érhető el. Legyen akár csapat- vagy egyéni sport, társaid ujjongva fogadják majd sikerélményeidet.

A sport ötven árnyalata

A reggeli bemelegítés után irány a PEOPLE TEAM hat sportpályájának egyike: egy műfüves terület a jövő focisztárjainak, kettő a strandröplabdázóknak, kettő a teniszezőknek van fenntartva, az aszfaltozott pálya pedig tökéletes terepet nyújt kosarazáshoz és floorballhoz. A fedett részeken konditerem, bowlingpálya és egy kis uszoda várja a sportolni vágyókat, akit pedig ezek közül egyik sem hoz lázba, trambulinon, csúszdaparkban és strandon vezetheti le fölös energiáit. (Utóbbi pont kapóra jön majd a július végén-augusztus elején várható hőségben.)

Zumbáztál már?

Egyre népszerűbbek a tánctáborok is. Nálunk többek között hiphopot, jazztáncot, zumbát és salsát tanulhatnak mindazok, akik nem puszta edzésként tekintenek a testmozgásra. A turnusok végén a fiatal tehetségek egy showműsor keretén belül mutatják meg, mennyit fejlődtek, így egy napra reflektorfényben fürödhetnek – csak a kényelmes cipőt ne felejtsék otthon. Ritmusra fel!

Mindenki mozog – ez a mi táborainkban alap

Azok a gyerekek, akiknek nem a szíve csücske az izmok dolgoztatása, még mindig válogathatnak mintegy harminc további, szórakoztatva megmozgató programtípus közül. Művészek, tudóspalánták, informatikusok, színészek, gamerek mind megtalálják helyüket a PT-nél. Az összes résztvevő ugrálhat az óriástrambulinon, de kipróbálhatják magukat úszásban, teniszben, bowlingban, karatebemutatón, aikidoedzésen és kviddicsmeccsen is. Esténként mozgalmas versenyeken vesznek részt, illetve megtanulják a tábori táncot, így azok is észrevétlenül edzik izmaikat, akik korábban lefekvés előtt kizárólag a telefon érintőképernyőjén babráltak. A tábor ottalvós és bejárós változatban is igénybe vehető.

AJÁNLOTT

Játék hugival

'DENMÁS
Móni, a sporttáborosok egyik vezetője rémülten dörömbölt P. T. Holmes ajtaján. – Azonnal nyisd ki! Holmes kalapjában és ballonkabátjában…

Salsa: szósz vagy tánc?

'DENMÁS
P. T. Holmes, a PEOPLE TEAM-táborok történetének legnagyobb nyomozója kalapjában és ballonkabátjában a táborvezető, Ákos irodája felé igyekezett. A…

Digitális Témahét

'DENMÁS
Ebben az évben már kilencedik alkalommal rendezik meg a Digitális Témahetet. Idén április 8-tól 12-ig tart. Kiemelt figyelmet…

Friss