Rengeteg téma 10 csomagban
Táborvilág
Nyári tábor: tíz témacsomag és kétszer ennyi alternatíva

Tábort választani önmagában is szórakoztató, hiszen órákon keresztül bújni az internetet – miközben vidám gyerekekről készült fotókat böngészel – sokkal mókásabb, mint leckét írni. De milyen szempontokat vegyél figyelembe? Érdemes-e kizárólag a bevált helyekből mazsolázni, vagy – kicsit több időt szánva az előzetes adatgyűjtésre – valami újat kipróbálni? A 2020-ban harmincnyaras tapasztalattal rendelkező PEOPLE TEAM mindenkire gondolt: a kínálatukat nézve több mint valószínű, hogy itt akkor is ráakadsz a neked leginkább tetsző témákra, ha már nem először érkezel hozzájuk, ha pedig még nem nyaraltál velük, majdnem biztos, hogy felkapod a fejed, amint elmerülsz a részletekben.

A szervezők évről évre új szekciókat indítanak, ám a régieket sem törlik, s így már két tucat lehetőségből válogathatsz. Tíz témacsomag alkotja a keretet: a KUKTÁK + CUKRÁSZOK csapatához csatlakozva például voksolhatsz a kuktatáborra, illetve kipróbálhatod a vegán kajákat, vagy ha egzotikumra vágysz, akár sushit is készíthetsz. A PT-csapat különösen odafigyel arra, hogy folyamatosan bővítse a repertoárját. A legtrendibb témákat is megtalálod az olyan klasszikusok mellett, mint az angoltábor, a sporttábor vagy a művészeti szekciók. A MOZGÓKÉP + MÉDIA csapatához társulók jelentkezhetnek a Minecraft-élménytáborba, és a filmezés mellett a tematikus vloggerkedésbe is belekóstolhatnak youtuberek irányításával. Az előző három nyáron robotokat építettél, és most friss kihívásra vágysz? Idén készíts saját drónt! A PEOPLE TEAM nem feledkezik meg a fiatal környezetvédőkről sem: 2020-ban startol a PÉLDAKÉPEN GRETA THUNBERG Fridays For Future közreműködésével, ám várnak jelentkezőket az Ocean Cleanup- és a WWF-táborba is.

Legyél akár kezdő művész, fiatal pénzmágus vagy kis tudós, készülj bár bentlakásos vagy napközis (bejárós) táborozásra, a 2005 óta Kecskeméten megrendezésre kerülő PEOPLE TEAM-táborban megtalálod a számításodat. Bármelyik szekció mellett is teszed le a voksodat, garantáltak a különleges élmények, amelyeket gyakran ismert vendégek tesznek még szuperebbé – találkozhatsz kortárs szerzőkkel az Élő irodalom és a Kreatív írás szerelmesei között, vagy színházi emberekkel, amikor a világot jelentő deszkákra lépsz a SZÍNHÁZ + SZÍNÉSZET résztvevőivel!

Szívesen táboroznál együtt a tesóddal vagy a barátaiddal, de mindenkit más érdekel? Úgy érzed, képtelen vagy dönteni? A társaság minden tagja garantáltan meg fogja találni a számára megfelelő tábort. És a PT nemcsak a témafoglalkozásokról szól: a közösségi programok legalább annyit nyomnak a latban, mint a vendégek, a fellépők és a bulik. Délután már közösen mehettek a csúszdaparkba, kipróbálhatjátok a bowlingtermet vagy együtt partizhattok a meglepetéskoncerten. Néhány szekció résztvevőinek a turnusok végén lehetőségük van élőben megvillantani, mi mindent sajátítottak el egy hét alatt: a filmesek fesztivállal, a tánctábor résztvevői mozgásshow-val, a színészek előadásokkal, a fiatal konyhaművészek pedig ízletes lakomával készülnek.

A PEOPLE TEAM táborába egyedül érkezőknek sem lesz nehéz új barátokat szerezni, hiszen itt mindenki nagyon jó fej és nyitott a közös kalandra. Ha a legelején még hezitálnál, az első esti programon majd minden jön magától. A tábori versenyek is állandó napirenden vannak: tíz szín, tíz csapat küzd egymással vállvetve hol a Koboldok városában vagy egy fergeteges krimijátékban, hol pedig lovagi tornán vagy a tábori Exatlonon.

A PT táborlakói családtagok: bármikor kaphatóak beszélgetésre, mókázásra vagy egy finom jégkrémre.

AJÁNLOTT

Táboros tiniszerelem

Táborvilág
Van olyan olvasó, akire táborozás közepette talált rá az első szerelem? Ezen írás szerzőjére igen. 1986, sóstói úttörőtábor.…

Friss