A ti örömötök a miénk is
Interjú
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Ezúttal négy fiatalt kérdeztünk arról, miért jelentkeztek a PEOPLE TEAM kecskeméti nyári táborába táboroztatónak.

Fehér Kata: „17 éves vagyok, a Kecskeméti SZC Kada Elek Technikum 11. osztályos tanulója. Évek óta a PEOPLE TEAM-et erősítem, eddig táborozóként, most pedig táboroztatóként szeretném. Kiöregedtem abból, hogy táborozó legyek, viszont szeretnék a PT-ben részt venni, és nagyon vonzott, hogy kismókus vagy kistanár legyek. Szeretek gyerekekkel foglalkozni, és jól megértjük egymást. A PT-ben az esti programok a kedvenceim. Akiket megismertem a táborban, azóta is tartom velük a kapcsolatot, amit soha nem gondoltam volna.”

Rednic Olivér: „Régi táboroztató vagyok, évek óta büfés. Igyekszem idén is a legtöbbet segíteni a táborban. Szeretek a büfében dolgozni a többiekkel, kis családdá kovácsol össze minket ezekre a hetekre. Ha probléma merül fel, és önerőből nem tudom megoldani, akkor szólok olyannak, aki tud segíteni. A legdurvább táboros melóm a sok rekesz üdítő pakolása volt, a legjobb pedig a hűtőtöltés. A gyerekek gondtalanul játszhatnak a PT-ben, sok programon vehetnek részt, és még nyunyókát is szerezhetnek. Van konditerem és pingpongterem is.”

Csuka Zsófia: „Zsófi vagyok, 17 éves, és jelenleg Pécsen tanulok. Évek óta hallgatom a barátnőim beszámolóit a PT-s nyaraikról, és elhatároztam, hogy idén én is jelentkezem. Elsősorban közösségi szolgálatos órákat szeretnék teljesíteni. Úgy gondolom, hogy a PT egy jó lehetőség lenne kipróbálni magam ilyen téren. Még csak segítő voltam napközis gyerektáborban, azt nagyon élveztem. Jól tudok bánni a gyerekekkel, könnyen alkalmazkodom az új helyzetekhez, és jól tudok csapatban dolgozni. Nagyon szimpatikusnak tűnik a PEOPLE TEAM csapata azok alapján, amiket netről és a PT-s ismerőseimtől hallottam. Erősségem a szervezés, ezt tudnám a táborban kamatoztatni. Szeretek gyerekekkel foglalkozni, jól kijövök velük.”

Hős Anett: „Anett vagyok, immár friss diplomás orvos, és azt mondják, jó fej is. Remélem, idén is részese lehetek ennek a szuper csapatnak, és szeretném a legjobb egészségügyi ellátást biztosítani a gyerekek és a táboroztatók számára. Sajnos táborozóként nem vettem részt a PT-ben, de jó lenne táboroztatni idén is, mert jó buli, felelősséggel és kihívásokkal jár, de mindig tanít valami újat. Ráadásul a táboros kaják a legfinomabbak. Az eddigiek során találkoztam egy-két rendhagyó egészségügyi esettel, de megoldottuk. Méh-, illetve darázscsípéseket is számoltam. A PT-be érkező gyerekektől semmit nem irigylek: ha ők örülnek, akkor mi is örülünk.”


AJÁNLOTT

Látni, kiből lesz jó mókus

Interjú
A táboroztatókat meginterjúvoló sorozatunkat ezúttal Andrással folytatjuk. Lássuk, ő miből következtet arra, hogy melyik táborozóból lesz jó mókus…

Csak itt vannak kismókusok

Interjú
Miért jelentkezik valaki iskola mellett táboroztatónak? Lilla vallott arról, milyen tábori tapasztalatokat szerzett eddig, és miket hallott a…

Friss