A legjobb a hűs teremben videót vágni
Interjú
PEOPLE TEAM tábor

Habár gyerekkorában nem táborozott a PEOPLE TEAM-ben, most nyáron a kecskeméti PT táboroztatói csapatában találkozhattok Nándival.

Mutatkozz be, kérlek!

Bányai Nándor vagyok, Egerből érkeztem, jelenleg gimnáziumban tanulok matek–fizika szakon, a következő tanévben végzek. Szabadidőmben az iskola médiarészlegén segítek felvenni a műsorokat, vagy az osztályoknak filmeket vágni a diáknapi szezonban. Emellett zenélek, nyaranta és az iskola után a zenekarommal játszunk és lépünk fel a környéken.

Fejtsd ki: miért most, miért velük, miért ezt, miért a PT-ben?

Tavaly is jól éreztem magam, előtte is, a társaság szuper, és úgy érzem, van értelme a tevékenykedéseimnek itt.

Stresszeltél valaha a táborban? Hogyan kezelted?

Sosem voltam stresszelős típus, táborban meg főleg.

A legfurább kajálásod vagy kajád a táborban?

Mustáros-tofus-mindenes tortilla.

Mi volt a legdurvább táboros melód?

Az uszodában tönkrement a csapnak a slaghoz kötő része, és mire a problémát diagnosztizáltuk, csuromvizes lettem.

Mi volt a legjobb táboros melód?

Semmi sem tromfolja a hűs teremben való videóvágást gyerekekkel, amikor kint tombol a 40 fok.

Milyen személyi pozíciót javasolnál a meglévők mellé?

Egy ideje gondolkozom, hogy valamilyen, zenéhez kapcsolódó pozíció nem lógna ki a tábor profiljából. A kivitelezése még nagy kérdőjel, hogy csak szimplán zenetanár vagy egy hangszerre specializálódott kis szakkör, ami nem feltétlenül a délelőtti foglalkozásokhoz van kötve, inkább pluszelfoglaltság olyanoknak, akiket érdekel a tábortűz melletti gitározgatás.

Mit irigyelsz a táborozóktól?

A 8 óra alvást.

Ezt a szót vagy kifejezést csak a PT-ben hallhattad…

Ez egy gyerektábor.

Mi a legnagyobb tábori felfedezésed?

Valamit biztos, hogy otthon fogok hagyni, és hiába írom fel, hogy mit felejtettem el múltkor, akkor valami más fog hiányozni a bőröndből. Így a legnagyobb felfedezésem az volt, hogy erre nem kell rástresszelni egyáltalán, ez a bája az egésznek, és csak jobb történet lesz a végén belőle.

Mondj egy élményt abból az időből, amikor még táborozó voltál!

A PEOPLE TEAM-ben nem voltam táborozó, csak máshonnan vannak emlékeim. Egy matektáborban vettem részt egyszer, ahova teljesen vakon mentem, nem volt ismeretségem onnan. A hét végére összebarátkoztam a szobában levő társasággal, akikkel a mai napig tartjuk a kapcsolatot, ha találkozunk, jókat beszélgetünk, és nagyokat nevetünk azon, hogy miket csináltunk azon a héten.


AJÁNLOTT

Mordor helyett PT

Interjú
Egy nagyobb táborban elkél az orvosi segítség. Kati a PEOPLE TEAM kecskeméti nyári táborába jelentkezett dokinak. Mutatkozz be,…

A PT nem a stresszről szól

Interjú
Ősrégi táboroztatónak tartja magát Zsófi, akivel mindenki találkozhat nyaranta a PEOPLE TEAM kecskeméti táborában. A PT táborvezetőjének négy…

A Painttől az építészetig

Interjú
Mai interjúnkban Csaba, a PT 3D konstruktőrök táborának visszatérő oktatója mesél arról, hogyan indult nála a számítógépes modellezés…

Friss