A legjobb meló a világon
Interjú
PEOPLE TEAM tábor

Karina a PEOPLE TEAM nyári táborában szeret igazán tanár lenni. Lássuk, miben más szerinte a PT, mint az iskola vagy egyéb táborok!

Mutatkozz be, kérlek!

Ando Karina vagyok, 22 éves, és idén a harmadik évemet fejeztem be Szegeden, osztatlan matematika- és technikatanár szakon. Tavaly voltam először a PEOPLE TEAM-csapat tagja, és imádok a részese lenni. A matematika megtanított jól számolni, valamint a türelemre, hiszen nem minden nehéznek tűnő feladat mögött áll egy nagyon bonyolult megoldás, egyszerűen is meg lehet oldani őket. A technika a kreativitásomon és az önállóságomon is javított. Bízom benne, hogy az előző félévekben tanultakat hasznosítani tudom majd a kézművestáborban, és biztosíthatok mindenkit, hogy a táborozók is imádni fogják az újabb „technikás” ötleteket.

Fejtsd ki: miért most, miért velük, miért ezt, miért a PT-ben?

Eldöntöttem, hogy amíg lehet, részese szeretnék lenni ennek a közösségnek. A jó hangulat, a csodálatos táborszervezés, mókusok, tanárok és mindenki segített abban, hogy beilleszkedjek, és azt érezzem, hogy nekem fontos ez a tábor, és a részese legyek. Tanítani és tanulni is lehet egyszerre, ameddig én valamit tanítani akarok, addig a táborozók engem tanítanak türelemre és néha új dolgokra.

A legfurább kajálásod vagy kajád a táborban?

Voltak furcsa ételek, bár ez annak köszönhető, hogy igen válogatós vagyok. A legfurább a Soba leves elkészítése és elfogyasztása volt tavaly.

Mi volt a legjobb táboros melód?

Ki merem jelenteni, hogy ebben a táborban tanárnak lenni a legjobb meló a világon!

Mit irigyelsz a táborozóktól?

Szeretnék ismét „gyerek” lenni, és újra táborozni. Minden kalandban részt venni, és csak arra figyelni, hogy jól érezzem magam abban az egy hétben (vagy akár több héten keresztül). Irigylem a táborozóktól, hogy csupán ennyi dolguk van.

Mondj egy élményt abból az időből, amikor még táborozó voltál!

A PT-ben sosem voltam táborozó, de máshol annál többször. Nekem mindig az új barátságok voltak a legnagyobb élményeim, hiszen akár kisiskolásként, akár középiskolában nehezen tudtam egy idegen környezetbe beilleszkedni, és ezek a táborok mindig megmutatták azt, hogy igenis képes vagyok rá.


AJÁNLOTT

A PT nem a stresszről szól

Interjú
Ősrégi táboroztatónak tartja magát Zsófi, akivel mindenki találkozhat nyaranta a PEOPLE TEAM kecskeméti táborában. A PT táborvezetőjének négy…

A Painttől az építészetig

Interjú
Mai interjúnkban Csaba, a PT 3D konstruktőrök táborának visszatérő oktatója mesél arról, hogyan indult nála a számítógépes modellezés…

Friss