Minden olyan szabad
Interjú
PEOPLE TEAM tábor

Gréta a PEOPLE TEAM-ben táboroztat. Élményekről, barátokról, szabadságról és filmezésről nyilatkozott.

Miért a PT?

A PT-ben sok élményt és új barátot szereztem, és már rég biztos voltam abban, ha elérem a korhatárt, akkor kismókusnak is jelentkezem majd. Leginkább az embereket szeretem a PT-ben, itt mindenki annyira elfogadó és nyílt. Remélem, táboroztatóként is annyi csodálatos élményben lesz részem, mint táborozóként.

Stresszeltél valaha a táborban? Hogyan kezelted?

Nem igazán stresszeltem eddig táborokban, de ebben az esetben a PT-ben akkor is bárkitől tanácsot kérhettem volna. A PT-s tanároktól nagyon sokat tanultam táborozóként, és remélem, táboroztatóként is fogok rengeteg dolgot.

Mi volt a legdurvább táboros melód?

Nagyon nehéz vagy durva táboros melóm még nem igazán volt, de bármikor készen állok az új kihívásokra.

Mi volt a legjobb táboros melód?

Eddig még csak kisebb dolgokban segítettem táborokban, például pakolás vagy a gyerekek vezetgetése, de én ezt is nagyon élveztem, és nagyobb kihívásokkal is szívesen szembeszállok bármikor.

Mit irigyelsz a táborozóktól?

A szabadságukat, de személy szerint örülök, hogy egy kis felelősséget én is vállalhatok. Persze gyerekként minden olyan szabad és gátlástalan, ezt az érzést talán irigylem és hiányolom.

Ezt a szót vagy kifejezést csak a PT-ben hallhattad…

A „süti, kacsa, király” mondatot még nem igazán hallottam így egyben sehol a PT-n kívül, és persze a mókus és kismókus kifejezést sem ilyen jelentéstartalommal.

Mondj egy élményt abból az időből, amikor még táborozó voltál!

Egyik évben, amikor a PT-ben médiatáborban vettem részt, egyedül csináltam egy kisebb filmet, amire azóta is nagyon büszke vagyok, és sokszor visszaemlékszem, milyen örömmel töltött el a tanárok támogatása és segítőkészsége. Hálás vagyok nekik, hogy megmutatták nekem a filmkészítés minden csínját-bínját.


AJÁNLOTT

Látni, kiből lesz jó mókus

Interjú
A táboroztatókat meginterjúvoló sorozatunkat ezúttal Andrással folytatjuk. Lássuk, ő miből következtet arra, hogy melyik táborozóból lesz jó mókus…

Csak itt vannak kismókusok

Interjú
Miért jelentkezik valaki iskola mellett táboroztatónak? Lilla vallott arról, milyen tábori tapasztalatokat szerzett eddig, és miket hallott a…

Friss