A PT-ben nem lehet unatkozni
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor

A programok sokszínűsége alap, ez pedig modern eszközökkel és felkészültséggel párosul a PEOPLE TEAM gyerektáboraiban. Gyuri röviden összefoglalta, mit tapasztalt táborozóként a PT-ben.

„Azt várom el egy nyári tábortól, hogy szórakoztató legyen. A PT-ben nem lehet unatkozni. Jól éreztem magamat, lettek új barátaim, a svájci–magyar–angol gyerekkel azóta is tartom a kapcsolatot. Ja és találkoztam az egyik osztálytársammal.

Megdöbbentően új számítógépek voltak a programozótáboros szekcióban, ahol az oktató is felkészült volt. Programozó szeretnék lenni; a PT-ben új ismeretekre tettem szert. Mindig volt kivel dumálni, sokat beszélgettem például a táborszervezővel.

Nagyon vártam az első PEOPLE TEAM-es napomat, az utolsót viszont egyáltalán nem – aznap vízhólyagosra teniszeztem a kezemet. Bejöttek a sportolási lehetőségek, imádtam az éjszakai focit is. Szívesen visszamennék a PT-be, azonban a sok lépcső nem hiányzik.”


AJÁNLOTT

Rossz pénz nem vész el

Gyerekszem
Maga is táborozóként kezdte a kecskeméti zöldtábor tanára. Laci a PEOPLE TEAM-et táboroztatóként jellemezte, de arról is nosztalgiázott,…

Friss