A trambulin nem alvásra való
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor

Anni háromszor táborozott a PT-ben, azaz a PEOPLE TEAM kecskeméti gyerekparadicsomában, és a továbbiakban is szívesen részese lenne a PT-s életérzésnek. Olvass tovább, és tudd meg, miért szereti a kamasz lány az új generációs tábort!

„Miért jó táborozni? Mert kikapcsolódsz, és közben sok barátot szerzel, meg sok program van. Nincs tanulás, helyette ismerkedünk, meg ébren lehetsz este 10-ig, kint lehetsz a szabadban. Legalábbis a PEOPLE TEAM-ben. Megismersz új zenéket és új játékokat.

A PT-s szekciók közül a tánctábort, a kuktatábort és a tudóstábort próbáltam ki, mindegyik tetszett. Az első nap nagyon jó, az utolsón meg arra vagyunk kíváncsiak, kik nyerték a csapatversenyt – a nyunyókát imádom, azzal alszom, de a kupa is jó. A buli és a vízi csata szintén szuper. Egyedül a szálláson fel-le lépcsőzés fárasztó, de kell a mozgás.

Egyszer a barátnőim asztalán aludtam, mert egyedül voltam, féltem a szobámban, és hozzájuk mentem, de nem volt hely; amúgy nem lehetett volna ott aludni. Ahogy a trambulinon sem alhatunk, az nem arra való, nem értem, miért gondoltok mást.

Azt várom a PT-től, hogy legyen nagyon jó, és lehetőleg sose legyen vége. 18 éves vagyok, így már nem táborozhatok, de szeretnék táboroztató lenni, azaz kismókus. Érdekes, hogy eleinte attól féltem, hogy furák lesznek a táboroztatók, de megismertem őket, és örülök annak, hogy ők vigyáztak ránk. Nem is volt semmi gond, honvágyam sem volt, inkább annak örültem, hogy távol vagyok az otthonomtól, és kikapcsolódom. A barátaimra mindig számíthattam, és a mai napig beszélek az összessel. Nagyon klassz lesz a tábor, te is jól fogod érezni magad, ha jelentkezel! Engem nagyon érdekel, hogy milyen programok és szekciók lesznek, na és az is, hogy lehetek-e kismókus.”


AJÁNLOTT

A PT-ben nem lehet unatkozni

Gyerekszem
A programok sokszínűsége alap, ez pedig modern eszközökkel és felkészültséggel párosul a PEOPLE TEAM gyerektáboraiban. Gyuri röviden összefoglalta,…

Rossz pénz nem vész el

Gyerekszem
Maga is táborozóként kezdte a kecskeméti zöldtábor tanára. Laci a PEOPLE TEAM-et táboroztatóként jellemezte, de arról is nosztalgiázott,…

Friss