Mindent megmutatunk
'DENMÁS
PEOPLE TEAM tábor

Kedves Mikulás! Én vagyok Bendegúz (8), a testvérem neve pedig Sára (6). Írunk neked. Van egy különleges kérésünk. Nem szeretnénk semmilyen ajándékot, csak egyet: TALÁLKOZNI VELED. Minden karácsonykor nagyon várjuk, hogy meglátogass minket, de eddig sosem jöttél el hozzánk. Találkozzunk végre!

A lakcímünk a boríték hátoldalán található. Nyomtatott betűkkel írtam, hogy könnyebben el lehessen olvasni. Vidéken élünk, itt van egy nagy rét és sok-sok fa, ahol a rénszarvasok pihenhetnek, ha megérkeztek. Nem kell ajándékot hozni! A te látogatásod lenne a legnagyobb ajándék számunkra!

Mindig arról álmodoztunk, hogy találkozunk veled. Ígérjük, hogy kedvesek leszünk, és megmutatjuk neked a kedvenc helyeinket a környéken. El tudod képzelni, hogy együtt sétálunk a hóban, és közben elmeséljük neked, milyen az életünk itt vidéken?

Sára szeret rajzolni. Rajzolna neked egy szép képet. Nekem pedig olyan sok kérdésem lenne hozzád! Például, hogyan választod ki az ajándékokat a gyerekeknek? Megkapsz minden levelet? Válaszolsz is rájuk? Milyen a rénszarvasokkal repülni?

Kérlek, ha van rá mód, látogass meg minket. Te is örülnél neki!

Nagyon sok szeretettel, Bendegúz és Sára

* * *

Az ünnepek alkalmából összegyűjtöttünk számos üzenetet, amelyeket kicsik vagy nagyok a Mikulásnak, Santa Clausnak, Joulupukkinak, a Jézuskának, az angyaloknak, esetleg Decembernek vagy Karácsonyapónak címeztek. Kiválogattuk közülük a 77 legérdekesebbet. Most közreadjuk őket ezen és más honlapjainkon. Jó szórakozást kívánunk!

AJÁNLOTT

Védjük őket!

'DENMÁS
Az emberek többsége érdeklődik a minket körülvevő élővilág iránt. Mindenki örül a tavasz hírnökeként a földből előbújó hóvirágnak…

Papír-újrahasznosítás

'DENMÁS
– Matyikám, ne dobd bele azt a használt borítékot a többi szemét közé! – figyelmeztette unokáját Nagymama. –…

3D-ben anyának

'DENMÁS
Zétény, a 3D konstruktőrök táborának mókusa idegesen kopogott Márk, a szekcióvezető ajtaján. – Gyere be, Zétény! Mi a…

Friss