Az anyukáknak
'DENMÁS
PEOPLE TEAM tábor

Kedves Édesanyák! Ne szomorkodjatok, tudnotok kell, hogy nem vagytok egyedül! Néha felemelitek a hangotokat, amikor a gyerekek átlépnek bizonyos határokat, ám én nem ítélkezem, hiszen néha én is a kelleténél jóval szigorúbb vagyok a manóimmal, különösen akkor, ha kevesebbet alszom. Ti pedig, nos, látható, hogy sokkal kevesebbet pihentek, mint én.

Idén talán nem hozok csomagot (mindig azt mondjátok, hogy túl sok csokit esznek a gyerekek), viszont szeretném, ha tudnátok: a gyerekeitek IMÁDNAK titeket, és értékelik mindazt, amit értük tesztek (bár nem mindig fejezik ki ezt világosan). Nemcsak ők, hanem én is nagyra tartom a munkátokat. Minden évben egyre több boldog gyerekkel találkozom, ez pedig nagyrészt nektek köszönhető! Ne csüggedjetek, ha nem minden alakul úgy, ahogyan azt terveztétek! Folytassátok a munkát! Meglepetéssel készülök. Megérdemlitek.

Szeretetteljes üdvözlettel, Mikulás

* * *

Az ünnepek alkalmából összegyűjtöttünk számos üzenetet, amelyeket kicsik vagy nagyok a Mikulásnak, Santa Clausnak, Joulupukkinak, a Jézuskának, az angyaloknak, esetleg Decembernek vagy Karácsonyapónak címeztek. Olyanok is akadnak közöttük, amelyeket egészen különleges személyek írtak… Kiválogattuk a 77 legérdekesebbet, és közreadjuk őket ezen és más honlapjainkon. Jó szórakozást kívánunk!

AJÁNLOTT

Védjük őket!

'DENMÁS
Az emberek többsége érdeklődik a minket körülvevő élővilág iránt. Mindenki örül a tavasz hírnökeként a földből előbújó hóvirágnak…

Papír-újrahasznosítás

'DENMÁS
– Matyikám, ne dobd bele azt a használt borítékot a többi szemét közé! – figyelmeztette unokáját Nagymama. –…

3D-ben anyának

'DENMÁS
Zétény, a 3D konstruktőrök táborának mókusa idegesen kopogott Márk, a szekcióvezető ajtaján. – Gyere be, Zétény! Mi a…

Friss