Egyszerűbb, ha mindent
'DENMÁS
PEOPLE TEAM tábor

Barátom, a Mikulás, akivel találkoztunk tavaly a plázában! Én vagyok Áron, az a hatéves kisfiú. Szeretnék egy távirányítós autót, ami gyorsan tud menni. Aztán szeretnék egy szuperhősös jelmezt. Szeretek álruhában játszani és megmenteni a világot. Ha lehet, szeretnék egy robotot is, amivel beszélgethetek és játszhatok. Aztán szeretnék egy repülőt, amit magam tudok irányítani, és egy nagy építőkészletet, hogy megépíthessek egy hatalmas kastélyt.

De tudod, amikor a tévében nézem a reklámokat, mindig látok annyi izgalmas játékot. Szóval, ha lehet, szeretnék mindent, amit a tévében láttam. Ez így egyszerűbb lesz neked is. Tudom, mit gondolsz most, de mindig annyira izgatott leszek, amikor látom őket a képernyőn.

Remélem, ez a levél elég lesz ahhoz, hogy teljesüljenek a kívánságaim.

Áron

* * *

Az ünnepek alkalmából összegyűjtöttünk számos üzenetet, amelyeket kicsik vagy nagyok a Mikulásnak, Santa Clausnak, Joulupukkinak, a Jézuskának, az angyaloknak, esetleg Decembernek vagy Karácsonyapónak címeztek. Kiválogattuk közülük a 77 legérdekesebbet. Most közreadjuk őket ezen és más honlapjainkon. Jó szórakozást kívánunk!

AJÁNLOTT

Védjük őket!

'DENMÁS
Az emberek többsége érdeklődik a minket körülvevő élővilág iránt. Mindenki örül a tavasz hírnökeként a földből előbújó hóvirágnak…

Papír-újrahasznosítás

'DENMÁS
– Matyikám, ne dobd bele azt a használt borítékot a többi szemét közé! – figyelmeztette unokáját Nagymama. –…

3D-ben anyának

'DENMÁS
Zétény, a 3D konstruktőrök táborának mókusa idegesen kopogott Márk, a szekcióvezető ajtaján. – Gyere be, Zétény! Mi a…

Friss