Eper, barack, blöki
'DENMÁS
PEOPLE TEAM tábor

Mikulás! Nagyon izgulok. Már vártam, hogy írhassak. Én vagyok Ádám. Köszönet az összes szép ajándékért, amiket tavaly kaptam. Örültem nekik. Idén két dolgot szeretnék tőled, remélem, nem lesz nehéz megszerezni.

Az egyik egy szájbalzsam. A téli időben a szám nagyon kiszárad, és anyu azt mondta, hogy a szájbalzsam parktípus. Szeretném, ha lenne egy olyan, ami finom ízű, például eper vagy barack.

A másik, az egy kiskutya. Mindig szerettem volna egy kutyát, akit sétáltathatok, és aki a barátom lehet. Tudom, hogy egy kutya nagy felelősség, de ígérem, hogy gondoskodni fogok róla. Etetni fogom, sétáltatni, és sokat fogok vele játszani.

Biztos vagyok abban, hogy megértesz: nyilván te is szereted az állatokat (rénszarvasok).

Mély tisztelettel, Ádám

* * *

Az ünnepek alkalmából összegyűjtöttünk számos üzenetet, amelyeket kicsik vagy nagyok a Mikulásnak, Santa Clausnak, Joulupukkinak, a Jézuskának, az angyaloknak, esetleg Decembernek vagy Karácsonyapónak címeztek. Kiválogattuk közülük a 77 legérdekesebbet. Most közreadjuk őket ezen és más honlapjainkon. Jó szórakozást kívánunk!

* * *

AJÁNLOTT

Védjük őket!

'DENMÁS
Az emberek többsége érdeklődik a minket körülvevő élővilág iránt. Mindenki örül a tavasz hírnökeként a földből előbújó hóvirágnak…

Papír-újrahasznosítás

'DENMÁS
– Matyikám, ne dobd bele azt a használt borítékot a többi szemét közé! – figyelmeztette unokáját Nagymama. –…

3D-ben anyának

'DENMÁS
Zétény, a 3D konstruktőrök táborának mókusa idegesen kopogott Márk, a szekcióvezető ajtaján. – Gyere be, Zétény! Mi a…

Friss