Jó példát mutatnánk
'DENMÁS
PEOPLE TEAM tábor

Kedves Decembermanók és kedves Főmanó, aki közvetlenül a Mikulás helyetteseként dolgozol! Üdvözlünk, mi vagyunk Tomi és Balázs. Tudjuk, hogy ilyenkor sok munkád van. Reméljük, senki nem túl fáradt nálatok!

Kedves Főmanó, először is néhány szót rólunk: én (Tomi) idén lettem nyolcéves, és szeretek focizni, rajzolni és tanulni is; Balázs, a kisöcsém ötéves lett, és imádja a vonatokat meg az állatokat. Mindketten igyekeztünk jól viselkedni egész évben, és segítettünk anyunak és apunak, amikor tudtunk.

Arra gondoltunk, most megírjuk, mit szeretnénk karácsonyra. Tudjuk, hogy nem kérhetünk sokat, mert annyi gyerek van a világon, akik ajándékot várnak. Ezért mi csak egy dolgot szeretnénk: egy távirányítós vonatot. Mindketten nagyon szeretünk vonatokkal játszani, és egy távirányítós vonat nagy örömöt okozna nekünk.

Emellett szeretnénk megígérni neked pár dolgot. Tomi (ez én vagyok) megígéri, hogy továbbra is szorgalmasan segít anyunak a házimunkában. Balázs megígéri, hogy megtanulja a betűket, és segít összeszedni a játékait minden este. Azt is megígérjük, hogy mindig udvariasak leszünk, és tisztelni fogjuk a többi embert. Szeretnénk jó példát mutatni másoknak is.

Minden jót kívánunk neked, és vigyázz magadra a sok utazás közben!

Sok szeretettel, Tomi és Balázs

* * *

Az ünnepek alkalmából összegyűjtöttünk számos üzenetet, amelyeket kicsik vagy nagyok a Mikulásnak, Santa Clausnak, Joulupukkinak, a Jézuskának, az angyaloknak, esetleg Decembernek vagy Karácsonyapónak címeztek. Kiválogattuk közülük a 77 legérdekesebbet. Most közreadjuk őket ezen és más honlapjainkon. Jó szórakozást kívánunk!

* * *

AJÁNLOTT

Védjük őket!

'DENMÁS
Az emberek többsége érdeklődik a minket körülvevő élővilág iránt. Mindenki örül a tavasz hírnökeként a földből előbújó hóvirágnak…

Papír-újrahasznosítás

'DENMÁS
– Matyikám, ne dobd bele azt a használt borítékot a többi szemét közé! – figyelmeztette unokáját Nagymama. –…

3D-ben anyának

'DENMÁS
Zétény, a 3D konstruktőrök táborának mókusa idegesen kopogott Márk, a szekcióvezető ajtaján. – Gyere be, Zétény! Mi a…

Friss