Készültem másik ötlettel
'DENMÁS
PEOPLE TEAM tábor

Szeretett Jézuskám! Remélem, minden rendben van nálatok! Én vagyok az, Marci, és úgy gondoltam, hogy idén neked írok egy levelet, mert a karácsony már közel van, és én már most hegyes tűkön ülök! Mint a fenyőfa levelei, olyan hegyes tűkön!

Két év múlva tízéves leszek, és az iskolában is azt tanítják, hogy nekünk, nagyoknak már nem kellene hinnünk a Jézuskában, viszont én továbbra is hiszek benned, mert az édesanyám mindig azt mondja, hogy a karácsony lényege a szeretet, a család és az öröm. És te mindig hozod az örömöt!

Előadom a kívánságomat. Nem szokványos. Én nagyon szeretnék egy drónt. De nem olyan egyszerűt, hanem amilyet a neten találtam egy hete, és úgy néz ki, hogy az valami hihetetlenül menő! Tudom, talán drága, és az anyukám azt mondja, hogy nem biztos, hogy megvehetjük. De én úgy gondolom, hogy talán neked van elég pénzed, hogy megkaphassam karácsonyra.

Viszont ha mégsem lenne lehetőséged a drónra, akkor ne idegeskedj! Készültem egy másik ötlettel is. Szenteste egész éjjel fennmaradok azért, hogy ha valami baj lenne a drónos tervvel, akkor azonnal beszélhessünk róla, hogy más ajándékot válasszak. Szóval, te ne aggódj, együtt mindent megoldunk!

Jézuska, nekem olyan szerencsém van, hogy van egy csodálatos családom, és tudom, hogy a karácsony lényege nem az ajándékokban van, hanem abban, hogy együtt vagyunk. De azért egy kis meglepetés mindig jól jön, igaz?

Ha netán nem jöhetnél el, akkor is küldj egy üzenetet, hogy tudjam, hogy gondoltál rám.

Sok szeretettel és örömmel, Marci

* * *

Az ünnepek alkalmából összegyűjtöttünk számos üzenetet, amelyeket kicsik vagy nagyok a Mikulásnak, Santa Clausnak, Joulupukkinak, a Jézuskának, az angyaloknak, esetleg Decembernek vagy Karácsonyapónak címeztek. Kiválogattuk közülük a 77 legérdekesebbet. Most közreadjuk őket ezen és más honlapjainkon. Jó szórakozást kívánunk!

* * *

AJÁNLOTT

Védjük őket!

'DENMÁS
Az emberek többsége érdeklődik a minket körülvevő élővilág iránt. Mindenki örül a tavasz hírnökeként a földből előbújó hóvirágnak…

Papír-újrahasznosítás

'DENMÁS
– Matyikám, ne dobd bele azt a használt borítékot a többi szemét közé! – figyelmeztette unokáját Nagymama. –…

3D-ben anyának

'DENMÁS
Zétény, a 3D konstruktőrök táborának mókusa idegesen kopogott Márk, a szekcióvezető ajtaján. – Gyere be, Zétény! Mi a…

Friss