Mitől ilyen felkapott ez a tábor?
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

A 15 éves Szonja kedvenc nyári táboráról mesélt. Most kiderül, mi az, ami a PEOPLE TEAM táboraiba vonzza a gyerekeket!

Azért választottam a PT-t évekkel ezelőtt, mert kíváncsi voltam arra, hogy mitől ilyen felkapott ez a hely. Aztán meglepett, hogy mennyire nyitott mindenki – valószínűleg ezzel is összefügg az, hogy annyi gyerek választja nyaranta. Én összesen öt alkalommal vettem részt a kecskeméti táborban, mert ott tudok találkozni a barátaimmal, és jók az órák. Új ismerősöket és sok új élményt köszönhetek a PT-nek. Már van egy megszokott baráti körünk (köztük szoros barátok is), ahol mindenki ismer mindenkit, és a mókusok is jó fejek, mindenben segítenek. A büfések is nagyon aranyosak, és óriási a jégkrémválaszték. Szóval ha először készülsz a PT-be, ne izgulj, mert mindenki nyitott, befogadó és segítőkész – na és van jégkrém!

A PT-s szekciók közül angoltáborban, fotóstáborban és filmestáborban vettem részt. A nyelvtáborban sokat beszéltem angolul a külföldi tanároknak köszönhetően, fotózáskor megtanultam a fényeket, a pózokat és azt, hogy milyen szögben előnyös fotózni, a filmestáborban pedig színészkedtem, az leginkább a lámpalázamon segített.

A tábor első napján még mindenki vidám, friss, az utolsón általában mindenki szomorú, hogy ennek az egésznek vége, és el kell búcsúzni egymástól. A délutáni és esti programok nagyon tetszettek, sosem unatkoztunk. Nagyon szeretem a csapatversenyeket, a koncertező kannibálok pedig mindig jó hangulatot csinálnak. Mindig is szerettem volna egy nyunyókát, de eddig sosem sikerült kapnom, habár a kupát pár éve megnyertük.

A legkedvesebb emlékem ahhoz fűződik, amikor mindenki a szobánkban volt, és csak játszottunk, beszéltünk, és nem bírtuk abbahagyni a nevetést. Eddig a hetedik emeleten laktam, alváshoz kipróbáltam már az asztalt és a földet, őszintén mondom, tényleg kényelmesek.”

AJÁNLOTT

A PT-ben nem lehet unatkozni

Gyerekszem
A programok sokszínűsége alap, ez pedig modern eszközökkel és felkészültséggel párosul a PEOPLE TEAM gyerektáboraiban. Gyuri röviden összefoglalta,…

Friss