Zseniális egy tábor!
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor

Mi az oka annak, hogy annyian rajonganak egy kecskeméti nyári táborért? Detti, aki tavaly járt először a PEOPLE TEAM gyerekparadicsomában, most elárulja, mit tapasztalt a PT-ben.

„Egyszerűen minden tetszett a PT-ben, zseniális egy tábor! Imádok táborozni, mert közben lehetőség van új dolgok kipróbálására, új helyre menni, élményeket és barátokat szerezni. Úgy vagyok vele, hogy ha a táboroztatók kedvesek, a kaja fincsi és a programok szuperek, kényelmes a szállás, akkor nekem már elég. A PT is ilyen.

Eleinte nem tudtam, hogy melyik hely micsoda, melyik szoba hol van, mit kell csinálnom, kikkel futok majd össze, és mi fog velem történni. Féltem attól is, hogy nem leszek elég jó abban, amit csinálnom kell, és hátráltatni fogom a csapatot. Szerencsére minden jól alakult, és hála istennek a szüleim sem aggódtak.

Még csak egyszer – de nem utoljára – jártam a PT-ben, de a tapasztalataim alapján azt üzenem az új táborozóknak, hogy próbálják ki, legyenek türelmesek, ne feszengjenek, élvezzék azt, amit csinálnak, és ne féljenek. Én a filmestáborba jelentkeztem, és jövőre is oda megyek. Amennyit operatőrködtem (kamerabeállás, egyebek), azt felhasználtam, hogy kisfilmet készítsek magamnak. Imádtam az első naptól az utolsóig, és mindig történt valami izgalmas a táborban. Szuper nyaram volt.”

AJÁNLOTT

A PT-ben nem lehet unatkozni

Gyerekszem
A programok sokszínűsége alap, ez pedig modern eszközökkel és felkészültséggel párosul a PEOPLE TEAM gyerektáboraiban. Gyuri röviden összefoglalta,…

Friss