A ChatGPT a mama helyett kérdez a táborról
'DENMÁS
PEOPLE TEAM tábor

Hétfőn tájékoztatót tartunk a 2023-as PEOPLE TEAM-táborozásról. Megszólítottuk a mesterséges intelligenciát: „Milyen kérdéseket tennél fel szülőként a szervezőknek, mielőtt elküldöd táborozni a gyermekedet? Rukkolj elő 5 kérdéssel!”

A ChatGPT ezt kérdezné:

– Milyen étkezési lehetőségek állnak rendelkezésre a táborban, és milyen diétás vagy allergénmentes étkezési igényeket tudnak kielégíteni?
– Van-e valamilyen korlátozás vagy szabályozás az elektronikus eszközök használatával kapcsolatban a táborban?
– Hogyan kezelik a konfliktusokat vagy a különleges igényeket a táborban, például ha a gyermekemnek problémája vagy nehézségei adódnak?
– Milyen típusú felszerelést vagy csomagolást javasolnak a gyermekeknek, hogy megfelelően felkészüljenek a táborozásra?
– Milyen szociális és kulturális tevékenységeket szerveznek a gyermekeknek, hogy megismerjék és megértsék egymást a különböző háttérrel rendelkező társak között?

A nyári táborunkról szóló tájékoztatónkra várjuk a kíváncsi gyerekeket és szülőket: IDŐPONT: 2023. június 19. (hétfő) 17:30 – HELYSZÍN: EÖTVÖS10 Közösségi és Kulturális Színtér | 1067 Budapest, Eötvös utca 10. – Kattints IDE! Nézd meg ezt és a korábbiakat a YouTube-on!

Készüljetek ti is! Válaszolunk. Hamarosan találkozunk.

AJÁNLOTT

Tökéletes öregkor

'DENMÁS
Vajon létezik ilyen? Lehet egyáltalán bármire azt mondani, hogy tökéletes? Használható ez a szó bármire? „Ilyen van, minden…

Borotvahab a kilincsen

'DENMÁS
– Láttátok, hogy mi történt? – kérdezte Laci nevetve. A többiek kérdő tekintettel bámultak rá. – Mi történt?…

Az eltűnt zoknik

'DENMÁS
– Gyertek, srácok! Ezt nézzétek meg! – rohant be a szobába Lehel. – Mi történt? – kérdezte a…

Sorozatnézés-tivornya

'DENMÁS
Netflix-függőség néven is emlegetik a népszerű streamingszolgáltatón keresztüli, túlzásba vitt filmnézést. A világon szinte mindenhol, számos eszközön használható…

Friss