A ChatGPT a mama helyett kérdez a táborról
'DENMÁS
PEOPLE TEAM tábor

Hétfőn tájékoztatót tartunk a 2023-as PEOPLE TEAM-táborozásról. Megszólítottuk a mesterséges intelligenciát: „Milyen kérdéseket tennél fel szülőként a szervezőknek, mielőtt elküldöd táborozni a gyermekedet? Rukkolj elő 5 kérdéssel!”

A ChatGPT ezt kérdezné:

– Milyen étkezési lehetőségek állnak rendelkezésre a táborban, és milyen diétás vagy allergénmentes étkezési igényeket tudnak kielégíteni?
– Van-e valamilyen korlátozás vagy szabályozás az elektronikus eszközök használatával kapcsolatban a táborban?
– Hogyan kezelik a konfliktusokat vagy a különleges igényeket a táborban, például ha a gyermekemnek problémája vagy nehézségei adódnak?
– Milyen típusú felszerelést vagy csomagolást javasolnak a gyermekeknek, hogy megfelelően felkészüljenek a táborozásra?
– Milyen szociális és kulturális tevékenységeket szerveznek a gyermekeknek, hogy megismerjék és megértsék egymást a különböző háttérrel rendelkező társak között?

A nyári táborunkról szóló tájékoztatónkra várjuk a kíváncsi gyerekeket és szülőket: IDŐPONT: 2023. június 19. (hétfő) 17:30 – HELYSZÍN: EÖTVÖS10 Közösségi és Kulturális Színtér | 1067 Budapest, Eötvös utca 10. – Kattints IDE! Nézd meg ezt és a korábbiakat a YouTube-on!

Készüljetek ti is! Válaszolunk. Hamarosan találkozunk.

AJÁNLOTT

Az új láb

'DENMÁS
Emese kiabálva és ugrándozva rohant ki a hálókörletéből az udvarra. Niki már messziről észrevette a jókedvét, ezért odaszaladt,…

A virágos tűzoltó

'DENMÁS
Bizonyára sokan csodálkoztok a címben szereplő, kicsit ellentmondásosnak tűnő szókapcsolaton. A cikkből hamarosan kiderül, hogy Flóriánról van szó,…

Belépni tilos!

'DENMÁS
A mókusok egyre többen gyűltek a táborvezető, Patrik ajtaja elé. Patrik a dühös hangzavarra nyitotta ki az ajtót.…

Friss