A ChatGPT a mama helyett kérdez a táborról
'DENMÁS
PEOPLE TEAM tábor

Hétfőn tájékoztatót tartunk a 2023-as PEOPLE TEAM-táborozásról. Megszólítottuk a mesterséges intelligenciát: „Milyen kérdéseket tennél fel szülőként a szervezőknek, mielőtt elküldöd táborozni a gyermekedet? Rukkolj elő 5 kérdéssel!”

A ChatGPT ezt kérdezné:

– Milyen étkezési lehetőségek állnak rendelkezésre a táborban, és milyen diétás vagy allergénmentes étkezési igényeket tudnak kielégíteni?
– Van-e valamilyen korlátozás vagy szabályozás az elektronikus eszközök használatával kapcsolatban a táborban?
– Hogyan kezelik a konfliktusokat vagy a különleges igényeket a táborban, például ha a gyermekemnek problémája vagy nehézségei adódnak?
– Milyen típusú felszerelést vagy csomagolást javasolnak a gyermekeknek, hogy megfelelően felkészüljenek a táborozásra?
– Milyen szociális és kulturális tevékenységeket szerveznek a gyermekeknek, hogy megismerjék és megértsék egymást a különböző háttérrel rendelkező társak között?

A nyári táborunkról szóló tájékoztatónkra várjuk a kíváncsi gyerekeket és szülőket: IDŐPONT: 2023. június 19. (hétfő) 17:30 – HELYSZÍN: EÖTVÖS10 Közösségi és Kulturális Színtér | 1067 Budapest, Eötvös utca 10. – Kattints IDE! Nézd meg ezt és a korábbiakat a YouTube-on!

Készüljetek ti is! Válaszolunk. Hamarosan találkozunk.

AJÁNLOTT

Exatlon by Peti

'DENMÁS
A szekcióvezetők egyesével érkeztek a táborvezető irodájához, mindannyian ugyanazzal a panasszal: – A gyerekek nem érkeztek meg a…

Nagy európai folyó

'DENMÁS
– Nagymama, nagyon éhes vagyok! – nyűgösködött Matyi. – Mindjárt sütöm a palacsintát, csak befejezem a keresztrejtvényt. Segíts,…

Nem csak egy rövid éjszaka

'DENMÁS
Nincs olyan gyerek, aki ne szeretne lázasan kutatni régi rejtett kincsek után, feltúrva akár a padláson porosodó ládákat…

Friss