Visszaszámlálás
'DENMÁS
PEOPLE TEAM tábor

Ilyenkor június elején már minden diák számolja a napokat, mennyi van még hátra a tanévből, mikor jön el végre a régóta várt nyári szünet. Lassan a célegyenesbe érünk, és a táblára is felkerülnek a színes betűk, melyek az utolsó napra teljesednek szóvá: vakáció!

Az egyik általános iskola hatodik osztályának tanulóit kérdeztük arról, hogy mit várnak az idei szünettől, hogyan készülnek rá.

Petronella: Én tele vagyok tervekkel. Annyi mindent szeretnék csinálni, hogy elég se lesz rá a nyár. A nagyiéknál kezdem az évzáró után. Ők egy csodálatos helyen laknak: a Körös partján egy faluban, családi házban, óriási kerttel. Sokat segítek a házimunkában, a virágokat, zöldségeket locsolom. A háziállataikat imádom! Saját kutyám is van ott. De a csirkéket is mindig én etetem. A szüleimmel két hétig a Balatonon nyaralunk, az is jó lesz.

Zoárd: Én annyira várom a szünetet, hogy már vágom a centit, mint régen a katonák. Idén már másodszor megyek Kecskemétre a PT-táborba. Ennél jobb nyaralást el sem tudok képzelni. Tavaly engedtek el először a szüleim, és nagyon tetszett minden. Érdekes témák, változatos programok, remek társaság. A mókusok és a tanárok is segítőkészek és rugalmasak. Szenzációsan sikerült, ezért most két turnusra is jelentkeztem.

Norbi: Csatlakozom Zoárdhoz. Annyit mesélt erről a szuper táborról, hogy ezen a nyáron én is megyek vele. Sajnos csak egy turnusra, de azt kimaxoljuk. Nehéz volt választani, mert a 3D konstruktőrök tábora is nagyon érdekelne, de végül a robotikatábor mellett döntöttünk. Az mindkettőnknek új lesz, biztos fantasztikus dolgokat tanulunk majd.

Az elhangzottak is azt mutatják, hogy a gyerekek többsége tudatosan készül a vakációra, igyekszik kihasználni a szünetet, és a pihenésen kívül új élményeket szereznek, feltöltődnek. Te is találd meg a számodra legjobb programot!

Laczkó Zsuzsa írása

AJÁNLOTT

Jeremy, a robot

'DENMÁS
Kinga meglepetten állt a szobája ajtaja előtt. Egy apró robot kopogott be hozzá, és egy üzenetet hozott. –…

Hol van nyunyóka?

'DENMÁS
A végéhez közeledett a Music Award eseménye. A PEOPLE TEAM táborlakói izgatottan várták, hogy vajon ki kapja meg…

Exatlon by Peti

'DENMÁS
A szekcióvezetők egyesével érkeztek a táborvezető irodájához, mindannyian ugyanazzal a panasszal: – A gyerekek nem érkeztek meg a…

Friss