Felszabadító volt a tábortánc
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Játék, szórakozás, fejlődés, barátok és kis sérülés – Hanna mindent megtapasztalt a PEOPLE TEAM nyári táborában, ahová idén nyáron is szívesen ellátogatna.

„Amikor jelentkeztem a PT-be, azt írták e-mailben, hogy vigyünk ventilátort, hát vittem is – és tényleg kellett használnom, mert nagyon meleg volt, főleg a felsőbb emeleteken. A szekciók közül a kreatív írást választottam, és jól éreztem magamat.

Jól szórakoztunk a barátnőimmel, a végén tesóvá is fogadtuk egymást. A programok közül főleg a tábortánc tetszett: jól összehozza a közösséget, és felszabadító volt. Amikor a csoporttáncok következtek, és előre kellett menni a színpadon, a barátnőm tök nagy lelkesedéssel elindult, de valahogy lecsúszott hátul a színpadon, és leesett. Szegény megsérült, de közben vicces volt, hogy hirtelen nagyon alacsony lett.

Sok mindent tanultam a táborban: hogy hogyan lehetek jobb író, jobb csapatjátékos, és egy kis versenyszellem is ragadt rám. Abban is fejlődtem, hogy jobban el tudom fogadni, ha veszítek. A leghasznosabb tábori tapasztalatom, hogy megtanultam osztozni.”

AJÁNLOTT

Zseniális egy tábor!

Gyerekszem
Mi az oka annak, hogy annyian rajonganak egy kecskeméti nyári táborért? Detti, aki tavaly járt először a PEOPLE…

Csak a PT!

Gyerekszem
Ha egyszer eljutsz ide, utána mindig vissza akarsz térni, legfeljebb a pizzára unsz rá egy kicsit. Lilla 2016…

Friss