Mi a rohamlap?
Mi az?
PEOPLE TEAM tábor

A PEOPLE TEAM-táborok turnusainak első napja mindig vasárnapra esik. Így sok család a csemeték táborba szállításából egyféle közös kirándulást szervez. Habár a hivatalos tábornyitó csak délután 3-kor van, érkezni már reggel 9 órától lehet.

Rohamlap

Amikor egy táborozó megérkezik a táborba, regisztrálnia kell. A bejelentkezés állomásait végigjárva minden gyerek kap egy szobaszámot, egy karszalagot és egy rohamlapot. A színes füzetecske belsejében a hét napjai találhatóak. Minden naphoz 10 pecséthely jár. Aki összegyűjti a megfelelő számú bélyegzőlenyomatot, ajándékot kap.

Vasárnapi rali

Sok táborozó a szüleire bízza a kipakolást, és azonnal elindul, hogy teljesítse az érkezés napján felállított állomások feladatait. A vasárnap mindig a tábor megismeréséről szól. Erre fókuszálnak a próbák is. „Keresd meg az orvosi rendelőt!”, vagy „Hányas számú teremben van a játékszoba?”, „Mi az a kajaügyelet?”. Ha megvannak a helyszínek, akkor az orvosok vagy a tanárok egy-egy apró küldetést bíznak a versenyzőkre. Ha sikerül teljesíteni a feladatot, akkor jár a pecsét. Aki mind a 10 helyszínt megtalálta, nemcsak hogy bejárja az egész tábor területét, hanem pontosan fogja tudni, mit hol talál. A gyerekeknek végül már csak annyit kell tenniük, hogy a stempliket ajándékokra váltják a hangárban.

Mindennap játszhatsz!

A rohamlap egész hétre szól. A délutáni programok helyszínei egyben állomások is, ahol a meghívott vendégek is színes pecsétekkel felszerelkezve várják az érdeklődőket. Mindegy, hogy valaki íjászkodni akar, vagy megnézné a ragadozó madarak bemutatóját, vagy csak beülne játszani a gamerekhez, bárhol gyűjtheti a részvételt igazoló jeleket. Ha összegyűlik a megfelelő számú pecsét, akkor az azonnal ajándékra váltható.

Örök emlék

A rohamlap névre szól, és afféle emlékkönyvként is szolgál. Nem csak pecsétek kerülnek bele. A meghívott hírességek autogrammot is adnak, vagy a táborban megismert barátok üzenhetnek. A turnus végére a kis füzet összes lapja tele lesz aláírásokkal és jókívánságokkal. Még hónapok múlva is emlékezteti tulajdonosát a nyári vakáció élményeire.

AJÁNLOTT

Mi az a PT-idegenvezetés?

Mi az?
A PEOPLE TEAM táboraiban turnusonként 500 gyerek nyaral. A táborozók jó része tapasztalt, visszatérő PT-s. Sokan vannak az…

Mi az a PT-idegenvezetés?

Mi az?
A PEOPLE TEAM táboraiban turnusonként 500 gyerek nyaral. A táborozók jó része tapasztalt, visszatérő PT-s. Sokan vannak az…

Mi az a kincseskamra?

Mi az?
Bár a tábori köznyelv általában simán raktárként emlegeti a Hangárral szemben álló épület szürke ajtóval védett kis birodalmát,…

Mi az a PT-szalagavató?

Mi az?
A PEOPLE TEAM-táborokba 18 éves korig mehetnek a gyerekek, de sokan már 17 éves koruk után „kismókusok”, azaz…

Friss