A 3D konstruktőrök táborában jártam
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor

A PEOPLE TEAM új generációs nyári táborai évről évre megújuló témaválasztékkal várják a 7–17 éves gyerekeket. András a PT 3D modellező táborában járt, és megosztotta velünk a tapasztalatait.

„Kétszer voltam a PT-ben, és mindkét alkalommal ugyanarra a kurzusra mentem, a 3D konstruktőrök táborába. Most már tudok blenderben dolgokat csinálni, köszönhetően Csabának.

Volt egy ismerősöm, akiről egy héttel a tábor kezdete előtt tudtam meg, hogy ott lesz, de egyébként nem volt más barátom. Viszont jó volt a társaság első alkalommal is, elsősorban miattuk tértem vissza, és legközelebb is tervezek menni. Az utolsó esti buli volt a legemlékezetesebb, amikor befestettük a hajamat. A szüleim természetesen féltettek, de ahogyan meséltem a PT-ről, az alapján már nem aggódtak miattam. Én a magam szórakoztatására megyek a táborba, nem azért, mert nagyon tanulni szeretnék, mindenesetre a 3D-s ismereteken kívül a kommunikációm is fejlődött, és emellett rengeteg élményt köszönhetek a PT-nek. Több ismerősöm lett, akikkel jó találkozni akár évente, a táborban.

Az épület, mivel alapjában egy kollégium, ezért nem lehet rajta változtatni, de nekem tetszik, mert el lehet benne férni. A szállás teljesen jó volt, és a szobatársak is jó fejek voltak. Az ételek ízlettek, a tészta volt a kedvencem. Az órák alatt elfáradtam szellemileg, de az ebéd feltöltött, és előfordult, hogy tiramisut ettem a kuktáknál, mivel ugye sok szekció valósul meg egy helyen.”

AJÁNLOTT

A PT-ben nem lehet unatkozni

Gyerekszem
A programok sokszínűsége alap, ez pedig modern eszközökkel és felkészültséggel párosul a PEOPLE TEAM gyerektáboraiban. Gyuri röviden összefoglalta,…

Friss