Szelfiztem egy kígyóval
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor

A tematikus táborokban nemcsak tanulni lehet, de kikapcsolódásra is van lehetőség. A PEOPLE TEAM kecskeméti nyári táborának szervezői legalábbis extra programokkal dobják fel az amúgy is jó hangulatot. Kendra tábori beszámolója következik.

„Csak egyszer voltam a PT-ben. Meglepett, hogy mekkora választék van a büfében, és mindenki nagyon barátságosan viselkedett. A szekciók közül az angoltábort választottam, aminek köszönhetően megtanultam jobban kommunikálni angolul – ez angolórán és külföldön is hasznos lehet. Az igaz, hogy a szóbeli vizsgánál kicsit berezeltem, és alig lehetett belőlem kiszedni a szót, de érzem, hogy fejlődtem.

A tábori ellátással elégedett voltam. A pizza – közülük is a sonkás – volt a kedvencem, meg a péksütemények. Viccesnek találtam, amikor az angoltanárom magyarul kínált nekem pizzát. A szállás tetszett, kényelmes volt az ágy, és elfért minden cuccom. Szép a környezet, és könnyű volt tájékozódni az épületben.

Minden tetszett a táborban. Rengeteg program volt, amik közül a kedvencem az volt, amikor kígyókat hoztak, és fel lehetett venni őket. Néhány ember sokkal tovább tartotta magánál, nehéz volt elkérni, aztán végül sikerült szelfiznem egy kígyóval.

Eleinte kicsit féltettek a szüleim, de szerintük hasznosan töltöttem az időmet a PT-ben, én pedig úgy érzem, hogy ez volt az eddigi legjobb táborom. Nagyobb lett az önbizalmam a PT-nek köszönhetően.”

AJÁNLOTT

A PT-ben nem lehet unatkozni

Gyerekszem
A programok sokszínűsége alap, ez pedig modern eszközökkel és felkészültséggel párosul a PEOPLE TEAM gyerektáboraiban. Gyuri röviden összefoglalta,…

Friss