Alkoss, hass, táborozz!
Szekció
PEOPLE TEAM tábor

Az alkotás öröme. Ha másban nem is, ebben az egy dologban hasonlítunk egymásra. Különböző településekről, eltérő háttérrel érkezünk, de a hajtóerő azonos. Az elme kikapcsolódik, a szív lágyabban kalapál, a légzés lelassul, és egyfajta meditatív állapotot élünk át. Úgy hívom, hogy chill állapot. A teljes nyugalom, amikor a fantázia szárnyal, és az élő, gomolygó hangulatokból kibontakozik az ötlet, s átjár az érzés, hogy azt, ami megszületett bennem, képes vagyok megteremteni. Az eszköz a kezemben a testem részévé válik, az idő megáll, és életre kel a lelkem legmélyének egy lenyomata.

Minden alkotónak van kedvenc technikája, mégis szeretünk játszani, kísérletezni, élni az új lehetőségekkel. Hiszen az Új izgalom, kihívás és lehetőség. Legyen szó festésről, kézművességről, agyagozásról, a cél egy, az alkotómunka öröme, a feloldódás. Minél több eszközt tudunk kipróbálni, annál színesebb lesz a bennük élő kép, és erősödik az önkifejezésünk, ezáltal az önbizalmunk is.

Még az is lehet, hogy Te nem szoktál rendszeresen alkotni, egyszerűen csak kipróbálnád magad. Tanulnál néhány új technikát, vagy csak eggyel szeretnél mélyebben megismerkedni, esetleg kipróbálnál néhány alternatívát egy téma megvalósításához. A lehetőség a tiéd! Mert van olyan hely, ahol elvárások nélkül, pusztán az élmény kedvéért tudsz új dolgokat felfedezni.

Mondd el, amit szavakkal nem tudsz leírni, hozd az alkotókedved, és kapcsolj ki! Felejtsd el a tanév fáradalmait, és próbáld ki magad, csak hogy elmondhasd, adtál magadnak egy esélyt!

Amikor az embernek azt mondják, hogy kap egy hetet arra, hogy ezt az élményt beszívja, el sem gondolkodik rajta, hogy éljen-e vele. Egyszerűen csomagol és indul, hogy kipróbálja magát. Így válunk végül felfedezőkké, legyőzve a félelmeinket, új útra lépünk, hogy megtapasztaljuk önmagunkat és másokat is.

A PEOPLE TEAM kézművestáborában egy egész hét a rendelkezésedre áll, hogy kifejezd önmagad, a benned szunnyadó érzéseket, vagy csak babrálj kedvedre. Te élsz vele?

Budavári Orsolya

AJÁNLOTT

Másfél nap után uraltuk a mapot

Szekció
Mai cikkünkben Tomival, a PEOPLE TEAM gamertáborának visszatérő résztvevőjével beszélgettünk az élményeiről, tapasztalatairól, terveiről. Bárt Roland interjúja. Tomi,…

Brókerek és fagyipénz

Szekció
A PEOPLE TEAM nyári táboraiban a jól bevált választható témákon (angoltábor, dróntábor, filmestábor, fotóstábor, gamertábor, írótábor, játéktábor, kézművestábor,…

Filmet forgatok

Szekció
A PEOPLE TEAM csapata 2022-ben is megrendezi nagyszabású nyári táborait. A 17 téma között a filmezés iránt érdeklődőknek…

Friss