Bátrabban és jobban írok a tábor óta
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor

Ezúttal Bianka foglalta össze a PT-ben szerzett benyomásait. Gyerekszemmel a PEOPLE TEAM nyári táboráról.

„Egyszer voltam a táborban. Minden új volt, és szokatlan, nem ismertem senkit, mégis nagyon jól alakult minden, és szeretném, ha a következő alkalommal is ugyanilyen lenne. Nem változtatnék semmit a PT-n.

Az irodalom a kedvenc szekcióm (mivel írótáborba jelentkeztem), a kedvenc programjaim pedig az esti programok és a délelőttök, amelyek során közösen írtunk egy regényvázlatot. Sokat tanultam az irodalomról és arról, hogy hogyan fogalmazzam meg jobban a saját ötleteimet. Elkezdtem bátrabban és jobban írni. Ha később írással szeretnék foglalkozni, akkor ehhez a tábor jó alapot jelent. A délutáni pontgyűjtős feladatok nem annyira tetszettek.

A reggelik közül a pogácsa, ebédre a tésztás és húsos ételek ízlettek a leginkább. A szállás szerintem megfelelő, otthonos volt. Szép a környezet és az épületek is.

A szüleim nem féltettek. Ugyanúgy értékelték a táborban töltött időt, ahogy én: nagyon jónak. Az volt a legjobb a PT-ben, hogy meg tudtam nyílni mások előtt, és barátokat szereztem, mivel egyébként nagyon zárkózott vagyok, és keveset beszélek.”

AJÁNLOTT

Zseniális egy tábor!

Gyerekszem
Mi az oka annak, hogy annyian rajonganak egy kecskeméti nyári táborért? Detti, aki tavaly járt először a PEOPLE…

Csak a PT!

Gyerekszem
Ha egyszer eljutsz ide, utána mindig vissza akarsz térni, legfeljebb a pizzára unsz rá egy kicsit. Lilla 2016…

Friss