Bátrabban és jobban írok a tábor óta
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor

Ezúttal Bianka foglalta össze a PT-ben szerzett benyomásait. Gyerekszemmel a PEOPLE TEAM nyári táboráról.

„Egyszer voltam a táborban. Minden új volt, és szokatlan, nem ismertem senkit, mégis nagyon jól alakult minden, és szeretném, ha a következő alkalommal is ugyanilyen lenne. Nem változtatnék semmit a PT-n.

Az irodalom a kedvenc szekcióm (mivel írótáborba jelentkeztem), a kedvenc programjaim pedig az esti programok és a délelőttök, amelyek során közösen írtunk egy regényvázlatot. Sokat tanultam az irodalomról és arról, hogy hogyan fogalmazzam meg jobban a saját ötleteimet. Elkezdtem bátrabban és jobban írni. Ha később írással szeretnék foglalkozni, akkor ehhez a tábor jó alapot jelent. A délutáni pontgyűjtős feladatok nem annyira tetszettek.

A reggelik közül a pogácsa, ebédre a tésztás és húsos ételek ízlettek a leginkább. A szállás szerintem megfelelő, otthonos volt. Szép a környezet és az épületek is.

A szüleim nem féltettek. Ugyanúgy értékelték a táborban töltött időt, ahogy én: nagyon jónak. Az volt a legjobb a PT-ben, hogy meg tudtam nyílni mások előtt, és barátokat szereztem, mivel egyébként nagyon zárkózott vagyok, és keveset beszélek.”

AJÁNLOTT

A PT-ben nem lehet unatkozni

Gyerekszem
A programok sokszínűsége alap, ez pedig modern eszközökkel és felkészültséggel párosul a PEOPLE TEAM gyerektáboraiban. Gyuri röviden összefoglalta,…

Friss