Szumósok, kannibálok és szúnyogok
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Szerinted melyik a legijesztőbb a három közül? Emil szerint egyértelműen az utóbbi, legalábbis akkor, ha a PT-s mindennapokról van szó. A diák a PEOPLE TEAM (PT) kecskeméti nyári táborában járt, és elmondta, hogy érezte magát, és miért annyira utálatosak a vérszívók. Tanulság: ha a PT-be jössz, mindig hozz magaddal szúnyogriasztó spray-t!

Robotikatáborba mentem, nagyon jó volt. Gépészmérnök szeretnék lenni, szerintem továbbtanuláskor tudom majd hasznosítani a táborban tanultakat.

A testvéremmel érkeztem, de egyébként is jó fej volt mindenki. Sok élményben volt részem, de talán az a legemlékezetesebb, hogy hoztak egy kígyót, és amíg a felügyelője elment valahova, addig a gyerekek veszekedtek, hogy kinél legyen, és a kígyó ezalatt elsiklott. A kedvenc programom a szumóharc volt, na és a kígyós ember műsora.

Nem változtatnék semmit a táboron. Esetleg néha kimozdulhatnánk a kapukon túl, mint a cirkuszosok meg a régészek. Egyébként tetszett, hogy könyvet kaptam a helyes megoldásokért, és az is bejött, hogy zsebpénz helyett kártyával fizettünk a büfében. Az Animal Cannibals megjelenése is meglepő volt.

Az ételek egész jók voltak. A kedvenceim a pizza, a barackos tea, a túrós batyu, a rántott hús, a minipizza és a gyümölcsök voltak. Az épületek elhelyezkedése szuper, a szállás is jó, csak az ágy lehetett volna kényelmesebb, valamint a fürdőben lehetne fogas a tusoló előtt.

A leghasznosabb táboros tapasztalat az volt, hogy csapatban dolgoztunk, emellett önállóbb lettem. A szüleim nem féltettek, csak nem örültek, hogy a szúnyogcsípések miatt hatalmasra dagadt lábam nem tudták lecsillapítani, emiatt nagyon fájt. Tényleg csúnyán összecsipkedtek, majdnem sírtam is miatta.”

AJÁNLOTT

Viszketés ellen kúszás

Gyerekszem
Ha kicsit idősebb lesz, akkor sem szakadna el Petra a kedvenc nyári táborától. A PEOPLE TEAM-ről beszélgettünk vele.…

Féltem az emberektől

Gyerekszem
A 14 éves Bianka nem mindig szeretett táborozni, a PEOPLE TEAM nyári táborában azonban olyan jól érezte magát,…

Itt mindenki egyenlő

Gyerekszem
Ebben a táborban fontos, hogy mindenki jól érezze magát. A PEOPLE TEAM új generációs nyári táborait izgatottan várják…

Friss