Szumósok, kannibálok és szúnyogok
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Szerinted melyik a legijesztőbb a három közül? Emil szerint egyértelműen az utóbbi, legalábbis akkor, ha a PT-s mindennapokról van szó. A diák a PEOPLE TEAM (PT) kecskeméti nyári táborában járt, és elmondta, hogy érezte magát, és miért annyira utálatosak a vérszívók. Tanulság: ha a PT-be jössz, mindig hozz magaddal szúnyogriasztó spray-t!

Robotikatáborba mentem, nagyon jó volt. Gépészmérnök szeretnék lenni, szerintem továbbtanuláskor tudom majd hasznosítani a táborban tanultakat.

A testvéremmel érkeztem, de egyébként is jó fej volt mindenki. Sok élményben volt részem, de talán az a legemlékezetesebb, hogy hoztak egy kígyót, és amíg a felügyelője elment valahova, addig a gyerekek veszekedtek, hogy kinél legyen, és a kígyó ezalatt elsiklott. A kedvenc programom a szumóharc volt, na és a kígyós ember műsora.

Nem változtatnék semmit a táboron. Esetleg néha kimozdulhatnánk a kapukon túl, mint a cirkuszosok meg a régészek. Egyébként tetszett, hogy könyvet kaptam a helyes megoldásokért, és az is bejött, hogy zsebpénz helyett kártyával fizettünk a büfében. Az Animal Cannibals megjelenése is meglepő volt.

Az ételek egész jók voltak. A kedvenceim a pizza, a barackos tea, a túrós batyu, a rántott hús, a minipizza és a gyümölcsök voltak. Az épületek elhelyezkedése szuper, a szállás is jó, csak az ágy lehetett volna kényelmesebb, valamint a fürdőben lehetne fogas a tusoló előtt.

A leghasznosabb táboros tapasztalat az volt, hogy csapatban dolgoztunk, emellett önállóbb lettem. A szüleim nem féltettek, csak nem örültek, hogy a szúnyogcsípések miatt hatalmasra dagadt lábam nem tudták lecsillapítani, emiatt nagyon fájt. Tényleg csúnyán összecsipkedtek, majdnem sírtam is miatta.”

AJÁNLOTT

A PT-ben nem lehet unatkozni

Gyerekszem
A programok sokszínűsége alap, ez pedig modern eszközökkel és felkészültséggel párosul a PEOPLE TEAM gyerektáboraiban. Gyuri röviden összefoglalta,…

Friss